Actualitate

Accident între două mașini și un tractor, în Iclod! O femeie de 72 de ani a ajuns la spital. FOTO

O bătrână a intrat cu mașina într-un tractor, apoi într-o altă mașină care circula pe sens opus, în Iclod. Femeia a fost transportată la spital.

O bătrână a intrat cu mașina într-un tractor, iar apoi a fost proiectată într-o altă mașină, care circula pe sens opus / Foto: IPJ Cluj O bătrână a intrat cu mașina într-un tractor, iar apoi a fost proiectată într-o altă mașină, care circula pe sens opus / Foto: IPJ Cluj

 

 


Vineri, la data de 28 octombrie, în jurul orei 18.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier în localitatea Iclod.

Accident în Iclod / Foto: IPJ Cluj

O bătrână a intrat cu mașina într-un tractor, iar apoi a fost proiectată într-o altă mașină, care circula pe sens opus.


După impact, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, așa că a fost transportată la spital:

„Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 72 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, la km 33+400m. ar fi acroșat un vehicul agricol (tractor) staționat pe acostament, ulterior fiind proiectată într-un autoturism care circula din sensul opus.


În urma evenimentului, femeia a fost transportată la un spital pentru mai multe investigații de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Sânmartin, în stare foarte gravă după ce s-a rănit cu drujba! A fost dus la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

Un bătrân de 70 de ani din Dezmir deținea ilegal trei pistoale și peste 500 de cartușe în casă. FOTO

O familie din Cluj s-a trezit cu un străin dormind pe canapea: „No dă-o-ncolo! Acum îmi pare rău că nu i-am dat și o cafea”

abonare newsletter