Actualitate

Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor. A murit până la sosirea salvatorilor. FOTO

Un accident mortal a avut loc într-o pădure din comuna Bobâlna. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a rămas prins sub el.

Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor / Foto: ISU Cluj Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor / Foto: ISU Cluj

 

 


Până la sosirea echipajelor de salvare ale ISU și SAJ bărbatul a murit, prins sub tractor.

 


Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, traumatismele fiind severe.

Tragedia s-a întâmplat în cursul zilei de joi, în comuna Bobâlna, într-o pădure aflată în apropiere de localitatea Băbdiu:


„Intervenție în urma răsturnării unui tractor în Băbdiu. Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în apropiere de localitatea Băbdiu, com. Bobâlna, unde un bărbat de cca 50 de ani a fost surprins sub un tractor. 

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și un echipaj SAJ, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pentru a ajunge la locul solicitării cca 3km pe drum forestier. Deplasarea pe acest segment de drum greu accesibil a fost realizată prin intermediul autospecialei cu tracțiune integrală, în care au fost mutate utilajele pentru descarcerare, echipamentele medicale și personalul ISU și SAJ.


Din păcate, în momentul sosirii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat rănit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă, pe Valea Drăganului. Victima a ajuns de urgență la spital. FOTO

Tânără de 18 ani, reținută după ce a furat buletine și a luat cu ele credite. Prejudiciu de peste 100.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter