Sport

Se anunță un meci de senzație în Gruia! Toate biletele puse în vânzare au fost vândute. „Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB!”

Meciul cu numărul 4 din play-off-ul Superligii dintre CFR Cluj-FCSB se va juca duminică, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Atmosfera se anunță incendiară, în condițiile în care toate biletele au fost vândute deja.

CFR Cluj: SOLD OUT la meciul cu FCSB. Se anunță atmosferă incendiară în Gruia/FOTO: Facebook - A.I.S.C.P CFR Cluj: SOLD OUT la meciul cu FCSB. Se anunță atmosferă incendiară în Gruia/FOTO: Facebook - A.I.S.C.P

 

 


CFR Cluj va disputa meciul cu FCSB cu stadionul plin de suporteri, după ce a anunțat, joi seara, că este Sold Out pentru partida programată duminică, pe stadionul din Gruia. 

 


 „CFRiști, s-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul cu FCSB! 

Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB!


CITEȘTE ȘI: 
Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Jucătorul care l-a dezamăgit cel mai tare: „Nu vreau să mă văd cu el”.

Vă mulțumim tuturor celor care ați achiziționat tichete și vă așteptăm duminică în Gruia! Hai CFR!”, au notat cei de la CFR Cluj

Momentan, CFR Cluj este la distanță de zece puncte de liderul din Superliga, cu 31 de puncte, fiind urmată de Universitatea Craiova (31 pct) și Rapid București (28 pct).


După plecarea lui Adi Mutu de pe banca tehnică, CFR Cluj a scos un rezultat bun în partida disputată cu Rapid București, 4-1, iar acum speră să reducă din decalaj în urma meciului cu FCSB, partidă pe care o va juca acasă, duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meci de senzație în Giulești. CFR Cluj a zdrobit-o pe Rapid. Lupta pentru titlu continuă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter