Sport

Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Jucătorul care l-a dezamăgit cel mai tare: „Nu vreau să mă văd cu el”.

Adrian Mutu nu a putut trece peste înfrângerea din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara, „Briliantul” fiind dezamăgit profund de un jucător de la fosta sa echipă.

Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Sursă foto: captura ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj

 

 


Adrian Mutu nu a putut trece peste înfrângerea din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara,  fiind dezamăgit profund de un jucător de la fosta sa echipă.

„Briliantul” nu l-a iertat pe Panagiotis Tachtsidis pentru cartonașul roșu primit în Corvinul Hunedoara-CFR Cluj, scor 4-0, precizând că atitudinea jucătorului a lăsat de dorit. Întrebat dacă s-a întâlnit cu jucătorul după meci, Adrian Mutu a spus că nu. 


CITEȘTE ȘI: 

Conducerea CFR-ului neagă posibilitatea ca Dan Petrescu să preia imediat echipa din Gruia: „E clar că există o coincidență”

 „Nici nu vreau să mă văd cu el. Un jucător cu experiența lui face o greșeală de genul acesta, după ce trei zile la rând am vorbit cel mai mult cu el. Nu a făcut voit.(…) Nu mai are rost să mai vorbim, dar când vorbești cu un jucător de acest gen să aibă un comportament, să tragă echipa după el și îi spui trei zile la rând, apoi realizezi cât de important este pentru club. Nu mai sunt multe de vorbit”, a declarat „Briliantul, potrivit Fanatik.ro


Adrian Mutu și-a dat demisia pe 3 aprilie, după înfrângerea din Cupa României. De asemenea, Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a anunțat pe o rețea de socializare, în aceeași zi, că nu va continua la echipa clujeană. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS. Adrian Mutu nu a putut trece peste dezamăgirea din Cupa României. „Briliantul” și-a dat demisia de la CFR Cluj.

abonare newsletter