Sport

Meci de senzație în Giulești. CFR Cluj a zdrobit-o pe Rapid. Lupta pentru titlu continuă.

CFR Cluj a reușit meciul sezonului, după ce a zdrobit-o pe Rapid București în etapa a III-a din play-off.

Meci de senzație în Giulești. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj Meci de senzație în Giulești. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj

 

 


CFR Cluj a câștigat în Giulești, împotriva lui Rapid București, cu scorul de 4-1, în etapa a III-a din play-off. Clujenii și-au revenit după ultimul meci, în care au fost umiliți de Corvinul Hunedoara în Cupa României

Prima repriză a fost de coșmar pentru Rapid București, după ce, încă din minutul 4, Daniel Bîrligea a deschis scorul pentru CFR Cluj, după o pasă perfectă venită de la Deac. 


La doar 4 minute distanță, Bîrligea s-a poziționat excelent în adâncime, l-a văzut pe Aioani ieșit din poartă și a trimis pe lângă acesta, reușind să dubleze scorul de pe tabelă. 

În minutul 37, Iulian Cristea a încercat să degajeze mingea, dar trimite în Avounou, care a reușit să paseze lui Bîrligea, vârful de atac al CFR-ului, el marcând cel de-al treilea gol în poarta celor de la Rapid București. 


Daniel Bîrligea, de neoprit. Hat-trick pentru jucătorul echipei din Gruia 

 În ultimul minut de joc, golgheterul CFR-ului trece de defensiva rapidistă, care îi pasează lui Manea și marchează pentru 4-0. CFR Cluj intră la vestiar cu un avantaj categoric. 

În a doua repriză, CFR Cluj a început în forță, prin șutul  lui Avounou, care a trimis în plasa laterală. Rapid a încercat să intre în careul de 16 metri, dar fundașii echipei din Gruia au fost pe poziție și au blocat atacurile rapidiștilor. În minutul 80, Rapid marchează primul gol prin Rrahmani, iar meciul se încheie cu o victorie clară pentru CFR Cluj. 


În momentul de față, CFR Cluj se află pe locul 2 în Superliga cu 31 de puncte, la egalitate cu Univ. Craiova. Totodată, echipa se află la doar 7 puncte distanță de liderul FCSB, care are 38 de puncte. Următorul meci al celor din Gruia este cu FCSB, care se va disputa pe 14 aprilie. În cazul unei victorii, CFR Cluj se apropie la doar 4 puncte de echipa lui Gigi Becali. 

De asemenea, Rapid se află pe locul 4 cu 28 de puncte, având 3 înfrângeri în primele 3 meciuri din play-off. 


Ultima dată când CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu 4-1 a fost în 2009, în etapa a 10-a din Liga I. În acel an, CFR Cluj a câștigat campionatul cu 69 de puncte, fiind cu 3 puncte peste Unirea Urziceni. În 2009, Rapid București a terminat pe locul 7 în Liga I. Reamintim că echipa din Gruia s-a calificat direct în grupele Ligii Campionilor. 

În 2012, Rapid București a reușit să-i predea celor de la CFR Cluj o lecție dură, după ce i-a învins cu scorul de 5-0 în runda 25 din Liga 1. La fel ca în 2009, CFR Cluj a reușit să câștige campionatul, având cu 1 punct mai mult decât Sporting Vaslui. În 2012, Rapid București a terminat pe locul 4. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj luptă să-și revină. Meciul cu Rapid, unul decisiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter