Sport

Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României

Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României

Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României. Sursă foto: Facebook/ FC Universitatea Cluj Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României. Sursă foto: Facebook/ FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj o va înfrunta pe Oțelul Galați în semifinalele Cupei României, după ce echipa antrenată de Dorinel Munteanu a reușit să o învingă pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Joao Lameira (114), din centrarea lui Mihai Adăscăliţei. Oţelul a dominat cea mai mare parte a jocului, care s-a desfăşurat în jumătatea Universităţii, cu o prestaţie apatică într-un meci de obiectiv.


CITEȘTE ȘI: 

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj. „Ne dorim foarte mult să mai jucăm o finală”.

Meciul dintre Oțelul Galați și „U” Cluj, din semifinalele Cupei României, se va juca pe 17 aprilie, de la ora 18:00. 


În meciul tur din sezonul regulat, cele două echipe au remizat, scor 1-1, iar în retur, Oțelul Galați a reușit să îi învingă pe clujeni cu scorul de 1-0. Totodată, cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în Cupa României. 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 16 ori în Liga 1, iar primul meci s-a jucat în 1998, când Oțelul Galați a câștigat cu 5-0. 


Oțelul Galați a reușit să câștige până acum 8 meciuri în fața Universității Cluj, iar clujenii doar 4. Totodată, în confruntările directe, 4 meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter