Sport

Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Sărbătoare pe Cluj Arena. Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României. Sursă foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României. Sursă foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

 

 


Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, după ce a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, gol marcat în ultimul minut al jocului. 
 

La începutul primei reprize, FC Hermannstadt a început atacul asupra porții celor de la U Cluj. Cu toate acestea, clujenii au respins cu succes incursiunile sibienilor.  


În replică, jucătorii echipei U Cluj au preluat mingea și au reușit să iasă din zona mijlocului terenului, încercând să avanseze spre poarta adversă. În minutul 33, Dan Nistor șutează spectaculos, de la aproximativ 20 m, însă mingea trece peste transversală.

În urma executării unui corner, Bejan, jucătorul celor de la FC Hermannstadt, trimite cu capul, dar mingea se lovește de bară. 


Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

În prima repriză, „U” Cluj a avut a avut o posesie de 56%, 2 cornere și 7 lovituri libere, iar Hermannstadt 44% posesie, 7 lovituri libere și 2 cornere. „U” Cluj a fost echipa mai periculoasă în prima parte, cu numeroase ocazii. 
CITEȘTE ȘI: 

„U” Cluj luptă pentru un loc în semifinalele Cupei României

În repriza a doua, jocul celor două echipe este mai lent, jucătorii celor de la „U” pasând mai mult în propria jumătate de teren. Cu toate acestea, în minutul 73, Alex Chipciu centrează în fața porții, dar nimeni nu reușește să ajungă mingea, care iese în aut de poartă. În minutele de prelungire ale celei de-a doua repriză, „U” Cluj marchează prin Aselmo. 


Universitatea Cluj s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

U Cluj - FC Hermannstadt: echipele de start

U Cluj: Gertmonas - Oancea, Pițian, Thalisson, Roger - Bic, Simion, Nistor - Chipciu, D. Popa, Rus


Rezerve: Gorcea - B. Mitrea, Techereș, Fossati, Doukoure, Silaghi, Anselmo, Tescan, Roguljic, V. Gheorghe

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FC Hermanstadt: Căbuz - Butean, I. Stoica, Bejan, Opruț - N'Goma, Sota, Murgia - I. Stoica, D. Paraschiv, Neguț

Rezerve: Muțiu - Medina, Antoche, Biceanu, Oroian, Jipa, G. Iancu, Fonseca, Balaure

Antrenor: Marius Măldărășanu 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google New
 

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS. Adrian Mutu nu a putut trece peste dezamăgirea din Cupa României. „Briliantul” și-a dat demisia de la CFR Cluj.

abonare newsletter