Sport

Val de ironii la adresa CFR-ului după eliminarea din Cupa României. „Frânarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seară după ce a fost eliminată de Corvinul Hunedoara în sferturile Cupei României. Pe grupurile de Facebook au început să apară mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.

Val de ironii la adresa CFR-ului după eliminarea din Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Val de ironii la adresa CFR-ului după eliminarea din Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Corvinul Hunedoara este prima semifinalistă a Cupei României după o victorie spectaculoasă împotriva CFR Cluj, scor final 4-0.

 


În urma înfrângerii, pe Facebook au început să apară mesaje ironice la adresa CFR-ului.

„Știți de ce nu mai aveam 4G pe telefon ieri la stadion? Pentru ca la luat CFR”, „Dacă Adrian Mutu este antrenor înseamnă că eu sunt popă”, „Bravo CFR ai demonstrat că atât jucătorii cât și Marele antrenor Mutu nu meritați să jucați nici în liga a doua”, „Ați reușit UMILINȚA SUPREMĂ FELICITĂRI”, „Poate vă rătăciți pe drum...și nu mai ajungeți la Cluj”, sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebook.


Pe grupuri au apărut și meme-uri cu CFR-ul.

Val de ironii la adresa CFR-ului după eliminarea din Cupa României/ Foto: CFR CLUJ Fans - Facebook

Fanii echipei CFR Cluj cer demisia lui Mutu

Pe pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj, sute de suporteri ai ardelenilor i-au cerut demisia lui Adrian Mutu din funcția de antrenor principal al echipei. 


„Incredibil, Mutu încă nu şi-a dat demisia”, „CFR Cluj = Să vă fie rușine !!! Mutu dacă ai bun simț DEMISIA DE ONOARE!”, „Prea mulți incompetenți au fost aduși la echipă, de la conducere la jucători! Echipa a fost penibilă tot sezonul dar asta e cireașa de pe tort!” „Vedeți că e liber Dan Petrescu, poate mai salvează ceva din acest campionat... că Mutu e praf!”, „Mutule lasă-ne tată că mai mult ne încurci decât ne ajuți... du-te în liga 3 sau 4 ești praf!!!! Vă bateți joc de suporteri care ori cum sunt puțini să vă fie ruşine”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii CFR-ului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu, pe picior de plecare de la CFR Cluj după umilința contra Corvinul Hunedoara: „Nu pot să-i iert”

Umilință pentru CFR Cluj. A fost eliminată de Corvinul Hunedoara din sferturile de finală ale Cupei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter