Sport

Adrian Mutu, pe picior de plecare de la CFR Cluj după umilința contra Corvinul Hunedoara: „Nu pot să-i iert”

Echipa lui Adrian Mutu a suferit o adevărată umilinţă în deplasarea cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în sferturile Cupei României. „Briliantul” se gândește să renunțe la CFR Cluj.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Corvinul Hunedoara este prima semifinalistă a Cupei României după o victorie spectaculoasă împotriva CFR Cluj, scor final 4-0.

 


Potrivit digisport.ro, la conferința de presă de la Hunedoara, Adrian Mutu nu a acceptat să primească nicio întrebare. A ținut un monolog, în care a anunțat că va lua decizia finală în privința viitorului său și o va comunica miercuri dimineață.

„Haideți că o să fac eu un monolog și după aia termin că… Prea multe de spus nu sunt. A fost un meci fără istoric pentru noi. Am fost penibili, un rezultat umilitor, cum spuneam și mai devreme la flash.


Cred că avem o problemă de atitudine, de abordare. Nu doar la meci, a început după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora și Mogoș și n-am avut oameni care să intre în locul lor.

Suntem, totuși, CFR și am jucat împotriva unei echipe de liga a doua, pe care o felicit pentru rezultat. Echipă de liga a doua cu un buget cât trei jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine.


Eu nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta, pentru că e umilitor, eu mă simt umilit și de aceea mă voi gândi bine în seara asta ce voi face pe viitor și mâine dimineață voi anunța la club și pe dumneavoastră”, a declarat Adrian Mutu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Umilință pentru CFR Cluj. A fost eliminată de Corvinul Hunedoara din sferturile de finală ale Cupei României.

Materiale pirotehnice, ascunse de suporteri într-o groapă pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului cu CFR Cluj

abonare newsletter