Sport

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA Arad: „Trebuie să avem mai mult curaj”

Universitatea Cluj va întâlni în runda a II-a din play-out pe UTA Arad, pe 30 martie, iar meciul se va disputa pe Cluj Arena.

Ovidiu Sabău este încrezător că va câștiga meciul cu UTA.Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube Ovidiu Sabău este încrezător că va câștiga meciul cu UTA.Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube

 

 


Universitatea Cluj va întâlni în runda a II-a din play-out pe UTA Arad, pe 30 martie, iar meciul se va disputa pe Cluj Arena. 

Antrenorul clujenilor, Ovidiu Sabău, a declarat într-o conferință de presă că jucătorii trebuie să aibă mai multă încredere și dorință pentru a aduce acasă cele trei puncte importante. 


„Trebuie să găsim acel echilibru de care avem nevoie să câștigăm, cu multă încredere și dorință clară de a lupta pentru obiectivele propuse. Fiecare jucător trebuie să înțeleagă acest lucru. Este o chestie de voință. Toate echipele din play-out nu cedează, nu riscă. Trebuie să ne concentrăm să ajungem pe locul care duce la baraj, după care să ne gândim la Cupa României”, a precizat antrenorul „studenților”. 

Totodată, Ovidiu Sabău a mai afirmat că UTA Arad este o echipă puternică și va încerca să profite de fiecare greșeală. 


„Va fi un meci clar în care trebuie să existe echilibru atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă. Trebuie să controlăm jocul și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut. Și UTA Arad arată destul de bine, dar și noi arătăm destul de bine. A adus jucători care se completează. Trebuie să fim atenți și să prindem și o zi bună. 

 Toți sunt preocupați de faza defensivă, noi trebuie să luptăm pentru fiecare minge. Acolo, la partea ofensivă, în preajma careului, ar trebui să fim mai inspirați și să avem mai mult curaj, acolo trebuie să lucrăm mai mult”, a declarat Ovidiu Sabău. 


Ovidiu Sabău: „Am avut o săptămână foarte bună”

Universitatea Cluj a profitat de pauza competițională, iar jucătorii, din punct de vedere fizic, sunt pregătiți pentru meciul cu UTA Arad, susține Ovidiu Sabău. De asemenea, antrenorul clujenilor a vorbit și despre șansele României la EURO 2024, care va avea loc în această vară. 

„Fizic am avut o săptămână foarte bună. A fost benefică această perioadă și cred că toți jucătorii au ajuns la un nivel de pregătire fizic bun. Legat de România la EURO, avem o grupă puternică, dar vom face o figură frumoasă. Avem adversari puternici, dar este posibil să ne prezentăm foarte bine EURO. 


Trebuie să aveam „foame” de victorie. Vrei mai mult, vrei să-ți depășești limitele. Edi mizează pe acel nucleu de jucători care a calificat echipa mai departe și nu cred că o să schimbe prea mult la lot. E posibil să se gândească și la Chipciu, care va juca mai mult pe teren în următoarele meciuri”, a conchis Ovidiu Sabău. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj joacă prima etapă din play-out fără doi jucători importanți. Ovidiu Sabău: „Trebuie să luptăm”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter