Sport

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, nu renunță la titlu: „Sunt optimist din fire”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, susține că echipa din Gruia va lupta până la capăt pentru titlul de campioană în România.

Cristi Balaj/ Foto: captură ecran - YouTube Cristi Balaj/ Foto: captură ecran - YouTube

 

 


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, susține că echipa din Gruia va lupta până la capăt pentru titlul de campioană în România. 

Fostul arbitru a declarat că în ciuda diferenței de opt puncte între FCSB și CFR Cluj, șansele pentru titlu sunt pe masă. 


„Atâta timp cât matematic există șanse eu n-am să renunț. Sunt optimist din fire. Nu mi-a plăcut decât să fiu poziționat pe locul 1. 

Și atunci nu voi renunța niciodată. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ne poziționa cât mai sus în clasament”, a precizat președintele echipei din Gruia, scrie prosport.ro


Totodată, Cristi Balaj a comentat și despre penalty-ul neacordat de la faza Ivan-Mogoș în meciul cu Universitatea Craiova, meci pe care CFR Cluj l-a pierdut cu scorul de 2-1

„A fost o greșeală de arbitraj evidentă. Mai ales că vorbim de un arbitru aflat pe lista FIFA. Nu aveau nevoie de intervenția VAR-ului în asemenea situație. A fost ceva evident”, a mai precizat președintele CFR-ului. 


Reamintim că CFR Cluj se află în momentul de față pe locul 4 în grupa din play-off cu 27 de puncte, fiind la o distanță de 8 puncte de liderul FCSB. În prima etapă disputată din play-off, echipa din Gruia a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. 

Următorul meci al clujenilor va avea loc pe 29 martie, în deplasare, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, atac la FCSB: „Au obținut puncte chiar dacă nu meritau”

Ultimele Stiri
abonare newsletter