Sport

Adrian Mutu, resemnat după eșecul cu Universitatea Craiova: „Ăsta e fotbalul”

CFR Cluj a jucat sâmbătă seara contra echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a play-off-ului. Antrenorul ardelenilor s-a declarat resemnat.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ – Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ – Facebook

 

 


CFR Cluj a pierdut sâmbătă seară cu scorul de 2-1 meciul din prima etapă contra Universitatea Craiova.

 


Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost resemnat de înfrângere deși spunea că meritau să câștige.

„Ăsta e fotbalul. Nu meritam astăzi să pierdem, dar, când joci în play-off și ai atâtea ocazii și nu reușești să marchezi, fotbalul te judecă. Nu am ce să le reproșez băieților, doar că nu au fost mai concentrați în fața porții. Lipsa de experiență a lui Matei se vede, dar de asta suntem aici, să-l ajutăm să crească. Asta e istoria acestui meci, meritam mai mult.


Faza golului doi a fost și norocoasă, a sărit mingea din mâna lui Matei.

Mă ajuta această pauză, dar cu cei care rămân aici, pentru că mulți pleacă la naționale.


Ca joc și ca atitudine, nu am ce să le reproșez băieților. Am jucat pe atac, am propus fotbal, dar e un campionat în care contraatacul, tranziția negativă, contează foarte mult. Trebuia să fim mai atenți. Ambele goluri au fost de evitat, puteam face mai mult.

Eu cred că a fost penalty clar la Mogoș, Ivan se uita după el și nu joacă mingea. Chiar dacă era 0-2, era un gol și probabil altul era rezultat”, a declarat Adrian Mutu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut primul meci din play-off-ul Superligii. Oltenii au reușit să înscrie două goluri.

Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Doi jucători de la CFR Cluj, printre fotbaliștii convocați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter