Sport

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, atac la FCSB: „Au obținut puncte chiar dacă nu meritau”

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat evoluția liderului din Superliga, FCSB, care se află la 10 puncte distanță de echipa din Gruia.

Cristi Balaj/ Foto: captură ecran - YouTube Cristi Balaj/ Foto: captură ecran - YouTube

 

 


Cristi Balaj nu a avut cuvinte de laudă la adresa echipei lui Gigi Becali, precizând că a obținut puncte, în ciuda evoluției slabe în unele meciuri. 

 


„Legat de FCSB, au obținut puncte chiar dacă nu meritau după evoluție. E greu să spun un punct de vedere”, a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport

CFR Cluj nu renunță la lupta pentru titlu 

Întrebat care sunt șansele ca CFR Cluj să câștige din nou titlul de campioana a României, Cristi Balaj a declarat că îi este greu să vorbească, în acest moment, despre acest lucru, amintind că echipa a reușit să obțină puncte importante, chiar dacă a avut evoluții slabe în mai multe meciuri. Mai mult, a reușit să câștige titlu de campioană a României. 


„În anul în care am câștigat campionatul, câștigam cu 1-0 chiar dacă nu făceam un joc frumos. Trebuie să respectăm șansele adversarelor când câștigă puncte chiar dacă joacă slab.”, a mai spus Balaj.

Vineri, 23 februarie, CFR Cluj va juca în Gruia împotriva celor de la Dinamo București. Amintim că echipa din Gruia se află pe locul 3 în Superliga cu 45 de puncte. Totodată, Dinamo se află pe penultimul loc din campionat, cu doar 22 de puncte după 26 de etape jucate. 


Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu are speranțe mari că va câștiga titlul cu CFR Cluj

CFR Cluj l-a achiziționat pe atacantul liberian Mohammed Kamara. Din vară, fotbalistul va juca în Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter