Sport

Zi de meci. U-Banca Transilvania, meci în deplasare cu CSU Oradea. Echipa clujeană, neînvinsă în campionat.

Campioana U-Banca Transilvania Cluj, lider neînvins în campionat, joacă vineri, 8 martie, în deplasare cu CSM CSU Oradea.

Meci de baschet U-BT Cluj-Napoca-CSU Oradea, vineri, 8 martie. Echipa clujeană de baschet masculin, neînvinsă în campionat/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com Meci de baschet U-BT Cluj-Napoca-CSU Oradea, vineri, 8 martie. Echipa clujeană de baschet masculin, neînvinsă în campionat/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Derby-ul aduce în față ocupantele primelor două poziții în Grupa 1-10. Baschetbaliștii clujeni au un parcurs perfect în campionat, acumulând victorii pe linie. De partea cealaltă, bihorenii au bifat în această fază un bilanț de 10 succese și 2 înfrângeri. Diferența înregistrată în clasament între cele două este însă de doar 2 puncte.

 


Trupa lui Mihai Silvășan are parte de o nouă deplasare, după cea de la Constanța, în care s-a impus cu scorul de 108-85. 

CITEȘTE ȘI: 
CSM Constanța-U-BT Cluj, 85-108, victorie la mare scor în Liga Națională

Partida cu CSM CSU Oradea va reprezenta un test bun pentru baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan, înaintea duelului din sferturile de finală ale BKT EuroCup, împotriva celor de la London Lions. 


„Va fi un meci greu, însă un meci care ne va face bine. Avem nevoie de o partidă intensă. Toată lumea știe ce înseamnă rivalitatea dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea. Ei își vor dori victoria, la fel și noi, așa că va ieși un meci de calitate”, a declarat antrenorul U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan. 

Patrick Richard va lipsi de la meciul de vineri, în condițiile în care se află în continuare în Statele Unite ale Americii, fiind alături de familie după decesul tatălui său, urmând să revină duminică la Cluj-Napoca. 


Partida de vineri va fi primul meci în campionat, din acest sezon, între cele două rivale. Anterior, U-Banca Transilvania a învins-o pe CSM CSU Oradea la turneul inaugural al Cupei României.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CSM Constanța-U-BT Cluj, 85-108, victorie la mare scor în Liga Națională

U-BT Cluj, prima victorie în finala cu CSM Oradea

Ultimele Stiri
abonare newsletter