Sport

Reacția lui Adrian Mutu, după ce a umilit-o pe Dinamo București: „Cele trei puncte sunt cel mai important lucru”

CFR Cluj a câștigat vineri seară cu scorul de 4-0 (0-0), meciul împotriva echipei Dinamo București, în etapa cu numărul 27 din Superliga. Adrian Mutu a explicat că nu este întâmplător, ci în urma strategiei adoptate.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu 4-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

 

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori.


Antrenorul echipei din Gruia, Adrian Mutu, a declarat că aceasta a fost strategia.

„Sunt mulțumit în general de joc. Mă bucur că nu am primit gol, un lucru important pentru moralul nostru. Cele trei puncte sunt cel mai important lucru. Nu e vorba despre ce le-am spus la pauză. Le-am spus și la început. Au urmat strategia pe care le-am spus-o. Le-am închis spațiile, le-am lăsat să-și consume elanul ăsta pe care îl aveau după două victorii, apoi i-am deschis și am marcat.


De când am venit, avem 13 goluri marcate, aproape trei goluri per meci. Avem cel mai bun atac din țară și a doua cea mai bună apărare. La statistică, stăm bine. Important este să avem continuitate.

Mă bucur că Otele a dat gol, ajută echipa. A fost un meci bun, cu o echipă de care mi-era frică”, a transmis Adrian Mutu la finalul jocului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie cu scorul de 4-0 împotriva echipei Dinamo București. Atmosferă incendiară în Gruia.

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci”

Ultimele Stiri
abonare newsletter