Sport

CFR Cluj, victorie cu scorul de 4-0 împotriva echipei Dinamo București. Atmosferă incendiară în Gruia.

CFR Cluj a câștigat vineri seară cu scorul de 4-0 (0-0), meciul împotriva echipei Dinamo București, în etapa cu numărul 27 din Superliga.

Atmosferă incendiară în Gruia/ Foto: Andrei Narița Atmosferă incendiară în Gruia/ Foto: Andrei Narița

 

 


CFR Cluj a jucat, vineri seară, împotriva echipei Dinamo București în etapa cu numărul 27 din Superliga.

 


Înainte de începutul meciului, ardelenii au traversat un moment bun de la instalarea lui Adrian Mutu pe banca tehnică și au bifat trei victorii în primele patru partide cu „Briliantul” la conducere. În ultima etapă, CFR a învins-o pe FC U Craiova în deplasare, scor 3-1.

De cealaltă parte, Dinamo se afla în cea mai bună formă a sezonului și vine după două victorii extrem de importante, 2-0 cu campioana Farul în deplasare și, cel mai recent, 3-1 pe teren propriu cu Oțelul Galați.


Înainte de începutul meciului, reporterii monitorulcj.ro au surprins mai multe cadre cu suporterii veniți la meciul dintre CFR Cluj și Dinamo București.

Meciul a început cu o ocazie pentru Dinamo să marcheze. În minutul 13, un balon respins ajunge la Pavicic în interiorul careului, acesta șutează, însă mingea ajunge în brațele lui Sava. În minutul 22 Bîrligea de la CFR Cluj îi pasează lui Manea în partea dreaptă, acesta centrează în fața porții de unde Velkovski respinge în corner. Deac le-a oferit echipei CFR Cluj o șansă să deschidă scorul, însă Abdallah a respins în afara terenului.


În ciuda șanselor la gol, scorul la pauză era 0-0.

În repriza secundă CFR Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 52 prin golul lui Daniel Bîrligea. 
CFR Cluj a mărit și mai mult distanța față de Dinamo, prin golul lui Karlo Muhar. Otele a reușit „dubla” pentru CFR Cluj, iar meciul s-a terminat 4-0 pentru echipa din Gruia.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lovitură pentru CFR Cluj! Adrian Mutu, probleme de lot înainte de meciul cu Dinamo București.

CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.

Ultimele Stiri
abonare newsletter