Sport

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci”

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formaţia sa trebuie să joace mai bine decât a făcut-o în ultimele două meciuri.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic/ Foto: Dinamo Bucuresti - Facebook Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic/ Foto: Dinamo Bucuresti - Facebook

 

 


Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formaţia sa trebuie să joace mai bine decât a făcut-o în ultimele două meciuri, ambele câştigate, cu Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi, citat de Agerpres.ro

 


„După aceste două victorii urmează încă un meci dificil. Ştim unde vom juca, CFR are multă calitate, a arătat un fotbal bun. A pierdut doar un singur meci, cel cu Rapid. I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci din punct de vedere tactic. Iar dacă vrem să câştigăm cu CFR, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri. CFR Cluj are un mare potenţial din punct de vedere ofensiv. Poate pune probleme oricărei echipe din Superligă, de aceea se şi luptă pentru primele locuri. Depinde de noi să găsim o soluţii pentru a juca împotriva lor. Noi în fiecare meci mergem să câştigăm punctele puse în joc, indiferent de locul nostru în clasament. Şi acum mergem la CFR să luptăm pentru a câştiga puncte", a afirmat Kopic.

Tehnicianul nu se va putea baza în partida de vineri pe Dennis Politic şi Costin Amzăr, ambii accidentaţi în etapa precedentă.


„Cu siguranţă Dennis Politic nu va fi în lot pentru acest meci. În aceeaşi situaţie este şi Amzar, iar alţi doi jucători au probleme, vom vedea ce opţiuni avem în ceea ce îi priveşte. Am 27 de jucători în lot şi trebuie să îi respect pe toţi. Acum când avem indisponibilităţi este o bună oportunitate pentru ceilalţi să joace. Toţi fac parte din această echipă şi trebuie să îşi arate calitatea pe teren”, a explicat Kopic.

CITEȘTE ȘI:
Cristi Balaj, președintele CFR-ului, atac la FCSB: „Au obținut puncte chiar dacă nu meritau”

Chiar dacă a obţinut două victorii consecutive, antrenorul este de părere că jucătorii săi trebuie să muncească la fel de mult în continuare.


„Este bine după două victorii, dar mai avem mult de muncit în continuare pentru că suntem încă în zona retrogradării. Sigur că suntem în formă, totul arată mai bine acum în jocul nostru. Dar, după cum spuneam, este nevoie de muncă atât în partea tactică, fizică, dar şi în cea mentală. Campionatul este dificil, iar în următoarele trei etape avem programate trei meciuri importante”, a menţionat el.

„Ştiam încă de la început că vor fi momente mai slabe, momente mai bune... eu pot să spun că îmi doresc mereu să ajut clubul, iar echipa să progreseze continuu pentru a ne menţine în Superligă. Sigur că e plăcut când auzi că se vorbeşte de bine despre tine, dar concentrarea mea este numai la jucători, ei sunt cei mai importanţi pentru că ei sunt pe teren. Ei marchează goluri, ei oferă pase decisive, aşa că toate cuvintele de laudă li se cuvin lor”, a adăugat Zeljko Kopic.


Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti întâlneşte formaţia CFR Cluj , vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a Superligii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu are speranțe mari că va câștiga titlul cu CFR Cluj

Cristi Manea, despre viitorul său la echipa din Gruia: „Între mine și CFR Cluj e o situație foarte specială”

Ultimele Stiri
abonare newsletter