Sport

CFR Cluj l-a achiziționat pe atacantul liberian Mohammed Kamara. Din vară, fotbalistul va juca în Gruia.

Atacantul liberian Mohammed Kamara va evolua pentru echipa CFR Cluj. Fotbalistul va ajunge în Gruia din vara acestui an.

Atacantul Mohammed Kamara va evolua pentru CFR Cluj/Foto: Atacantul Mohammed Kamara va evolua pentru CFR Cluj/Foto:

 

 


Echipa de fotbal CFR Cluj, a anunţat, luni, pe pagina oficială de Facebook, achiziţionarea atacantului liberian Mohammed Kamara, care se va alătura lotului pregătit de Adrian Mutu din vara acestui an.

 


„Mohammed Kamara - din vară la CFR Cluj. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Mohammed Kamara va fi noul nostru jucător începând din această vară. În vârstă de 26 de ani, atacantul liberian evoluează, în acest moment, în primul eşalon din Israel, la Hapoel Haifa, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Mult succes, Mohammed! Te aşteptăm din vară în Gruia!”, au anunţat reprezentanţii echipei CFR Cluj.

Din septembrie 2022, Kamara a bifat 45 de partide pentru Hapoel Haifa, cu 10 goluri şi 5 pase decisive în tricoul formaţiei israeliene.


De-a lungul carierei, Kamara a mai jucat şi în Turcia, la Hatayspor şi Menemen FK, în Kazahstan, la FC Astana, în SUA, la Los Angeles Galaxy, dar şi în Germania, pentru Paderborn.

În primăvara anului trecut, Mohammed a primit prima sa convocare la echipa naţională a Liberiei, bifând până acum trei apariţii în tricoul ţării sale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie grea în Bănie contra FC U Craiova. Adrian Mutu: „Am fost supărat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter