Sport

Adrian Mutu are speranțe mari că va câștiga titlul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei CFR Cluj, Adrian Mutu, este optimist și crede că va reuși, până la finalul sezonului, să câștige titlul de campioana României.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


„Briliantul” se așteaptă ca lupta pentru play-off să fie una „pe cinste”. 

 


„Așa cum știm punctele sunt altele după intrarea în play-off și va fi un play-off pe cinste, foarte puternic și foarte greu pentru orice echipă”, a declarat Adrian Mutu pentru FANATIK

Totodată, antrenorul celor de la CFR Cluj a explicat și de ce a fost nervos după meciul cu fosta sa echipă, U Craiova 1948, pe care l-a câștigat, în deplasare, cu scorul de 3-1.  


„Nemulțumirea mea era legată de faptul că am ratat prea multe ocazii sau am dat prea puține goluri din ocaziile pe care ni le-am creat. Și de aceea făceam un apel la băieți să fie mai concentrați în fața porții pentru că în economia campionatului ne poate costa asta. Eu cred că e bine”, a mai spus Adrian Mutu. 

Încă din prima repriză, CFR a început în forță, marcând în minutul 13 prin El Kaddouri. De asemenea, U Craiova 1948 a egalat în minutul 40 prin Baeten, iar în ultimul minut de joc din prima prima parte a jocului, Birligea a reușit să facă 2-1 pentru CFR Cluj. Ultimul gol al meciului a fost marcat în minutul 91 de jucătorul CFR-ului, Muhar. 


Briliantul a ajuns antrenor la CFR Cluj, după ce Andrea Mandorlini a fost demis în urma eșecului surprinzător cu FC Botoșani, scor 1-0. 

Adrian Mutu: „Eu cred că important e să ținem aproape de Rapid și FCSB”

Următorul meci al celor de la CFR Cluj va fi vineri, 23 februarie, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo. În momentul de față, echipa antrenată de Adrian Mutu se află pe locul 3 în Superliga cu 45 de puncte, echipa fiind la 10 puncte distanță de liderul FCSB și la două puncte de Rapid București. 


CFR Cluj a reușit în cele 26 de etape jucate până acum să câștige 13 meciuri, a făcut 6 egaluri și a pierdut 7 meciuri. De asemenea, Dinamo se află pe locul 15 în Superliga cu doar 22 de puncte, având 6 victorii, 4 egaluri și 16 înfrângeri.

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie grea în Bănie contra FC U Craiova. Adrian Mutu: „Am fost supărat”

„Feroviarii”, pregătiți pentru derby-ul cu Rapid. Adrian Mutu: „Vom avea un meci greu, dar trebuie să câștigăm”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter