Sport

Dumitru Dragomir „l-a taxat” pe Ciprian Deac pentru că și-a atacat tatăl: „Ce e mai sfânt pe lume?”

Dumitru Dragomir, fostul șef Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a reacționat dur când a văzut cum a vorbit Ciprian Deac despre tatăl său.

Jucătorul de fotbal Ciprian Deac/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul de fotbal Ciprian Deac/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


După ce tatăl lui Ciprian Deac, Ioan Deac, l-a „atacat” pe Andrea Mandorlini pentru faptul că fiul său joacă tot mai puțin la CFR, jucătorul echipei din Gruia i-a reproșat tatălui său declarația făcută și i-a transmis că nu are nevoie de „avocat”

 


Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dat de înțeles că Ciprian Deac a exagerat când i-a adresat acele reproșuri părintelui său.

CITEȘTE ȘI:
Ciprian Deac, prins la mijloc după declarațiile făcute de tatăl său. Balaj: „Are contract până în vară, după vom vedea”

„L-a luat valul, nu cred că e un tip needucat. E vorba de educație. Numai de educație, dacă n-ai educație, n-ai nici dragoste. De părinți? E ce e mai sfânt pe lumea asta, ce-i mai sfânt? Pentru părinți cel mai sfânt e copilul lui. Eu mi-am supărat nevasta ca nimeni altul în decursul vieții, dar mai mult de oră n-am stat supărat pe ea, sau ea pe mine. Păi cum, ei îi spui toate secretele. Cine îi spune toate secretele nu e sănătos la cap, dar problemele de viață.
Nu e bou, nu e sănătos la cap. O viață de familie fără puțină minciună, băi eu nu sunt om care să mint. Dacă-i spui tot te duci la cimitir imediat. Da, e pe ultima sută, trage de el să mai câștige câțiva bani. Nu i-au zis, așa ceva nu-i zice nimeni. El crezând că asta nu-l supără pe taica-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieșit din comun.
Eu duminică de duminică mănânc cu copiii mei, cu prietenii lor, cu iubitele lor. Dacă vor să vină la masă au obligatoriu, o dată pe săptămână familia trebuie să se întâlnească”, a declarat pentru Fanatik Dumitru Dragomir.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR și „U”, lovite de FRF. Rivalele din Cluj, amendate de Comisia de Disciplină în urma incidentelor din Cupa României

Doliu la CFR Cluj! A murit Ovidiu Greavu, fostul antrenor al clubului

Ultimele Stiri
abonare newsletter