Sport

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în meciul din deplasare cu CSO Voluntari

U-BT Cluj-Napoca a reușit a doua victorie în Liga Națională, în meciul cu CSO Voluntari.

Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în partida cu CSO Voluntari/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în partida cu CSO Voluntari/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca, pe terenul celor de la CSO Voluntari, scor final 86-73. 

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au avut intensitate încă din primele minute și au condus cu 10-0. Jucătorii au acoperit terenul în defensivă, iar pe faza ofensivă s-a evidențiat Karel Guzman, care a totalizat 10 puncte în tot atâtea minute de joc.

Mokoka a marcat două coșuri consecutive, iar DJ Seeley a reușit mai târziu să înscrie de la mare distanță pentru 18-31. 


De asemenea, Jarell Eddie a pus stăpânire pe sfertul trei, marcând patru coșuri de trei puncte. Unul dintre acestea a stabilit o diferență de aproape 20 de puncte, 43-62.

Echipa lui Silvășan a tras tare pentru un scor bun, cu un joc ofensiv, păstrându-și avantajul până în final, reușind să se impună cu 86-73 la finalul partidei. 


„Am început tare, ne-am creat un avantaj, pe care l-am menținut până la final. Sunt mulțumit de evoluția băieților și ne pregătim de următorul meci din EuroCup”, a declarat antrenorul U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, la încheierea partidei. 

U-Banca Transilvania se pregătește acum pentru partida cu Slask Wroclaw din EuroCup.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, prima victorie în finala cu CSM Oradea

Ultimele Stiri
abonare newsletter