Sport

Andrea Mandorlini a atins o bornă impresionantă după victoria împotriva Petrolului. Conducerea CFR-ului: „Îți mulțumim pentru tot”

După victoria de luni seară împotriva echipei Petrolul Ploiești, tehnicianul echipei CFR Cluj a atins borna de 700 de meciuri și 45 de partide alături de CFR Cluj.

Andrea Mandorlini, CFR Cluj/Foto: CFR 1907 Official- YouTube Andrea Mandorlini, CFR Cluj/Foto: CFR 1907 Official- YouTube

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

CITEȘTE ȘI:
Andrea Mandorlini, despre victoria obținută de CFR Cluj: „Nu am avut acea sclipire, dar am reușit să câștigăm!”

Pentru tehnicianul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini, acest meci a fost unul special, acesta atingând borna de 700 de partide.


De asemenea, antrenorul echipei a ajuns și la 45 de meciuri alături de CFR Cluj.

„Victoria de aseară, cu Petrolul Ploiești, nu reprezintă doar a patra reușită consecutivă din acest sezon! Odată cu această partidă, antrenorul echipei noastre, Andrea Mandorlini, a atins borna de 700 de meciuri din cariera sa de antrenor, acest duel reprezentând și a 45-a prezență a sa pe banca tehnică a CFR Cluj.
 Îți mulțumim pentru tot și îți dorim cât mai multe reușite alături de echipa noastră! In bocca al lupo, Mister!”, a transmis conducerea clubului CFR Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – Petrolul. Duel tare în Liga 1 luni seara

CFR Cluj și-a vândut atacantul. Rangelo Janga a plecat la o echipă din Israel

abonare newsletter