Sport

U-BT Cluj și CSO Voluntari se întâlnesc pentru prima oară în acest sezon de Liga Națională de baschet: „Trebuie să fim pregătiți”

U-Banca Transilvania are parte de un nou meci în această săptămână. Ardelenii vor înfrunta, sâmbătă, baschetbaliștii de la CSO Voluntari.

U-Banca Transilvania are parte de un nou meci în această săptămână/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania are parte de un nou meci în această săptămână/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania are parte de un nou meci în această săptămână, urmând să primească vizita celor de la CSO Voluntari. Jocul se va desfășura sâmbătă, 4 martie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Horia Demian. 

 


Lideri în grupa 1-10, baschetbaliștii lui Mihai Silvășan se duelează cu una dintre adversarele importante din campionat. Clujenii au un bilanț de 9-1, în vreme ce ilfovenii sunt pe 5 și au acumulat 4 rezultate pozitive și 6 eșecuri. 

Richard și compania vin după ce au învins-o în etapa precedentă într-o manieră autoritară pe SCM OHMA Timișoara cu scorul de 83-59. Jalen Jones a fost cel mai bun marcator al ardelenilor, prin cele 21 de puncte. Stipanović a absentat de pe teren și va lipsi și de la meciul cu CSO Voluntari. De asemenea, nu a jucat nici Meindl, care a lipsit din cauza faptului că a evoluat la naționala Braziliei.


Pe de altă parte, CSO Voluntari a jucat ultima dată în campionat acum o lună, când a pierdut la mare luptă pe terenul Sibiului, scor 74-73. De asemenea, în Cupa României CSO Voluntari s-a văzut eliminată de către SCM U Craiova. 

Silvășan: „Jucăm cu o echipă fizică, ce are în componență jucători valoroși”

Rezultatele oarecum neașteptate au produs modificări la CSO Voluntari, astfel că antrenor principal a devenit balticul Ainars Bagatskis. Mai mult, pe parcursul sezonului s-a alăturat lotului și Maurice Watson, care a devenit cel mai bun marcator al grupării, cu medii de 12.6 puncte. Totodată, la Voluntari activează foștii baschetbaliști de la U-BT Cluj, Rolland Torok, David Vida și Darko Planinić. 


„Jucăm cu o echipă fizică, ce are în componență jucători valoroși. Sunt convins că vor da totul pe teren pentru a reuși să ne învingă. Trebuie să fim pregătiți pentru asta și pentru fizicalitatea lor și să răspundem cu un baschet bun. Evident, obiectivul nostru este să câștigăm. Meindl a revenit la antrenamente și va evolua, în vreme ce Stipanović va fi indisponibil”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, victorie clară în deplasarea de la Timișoara. Silvășan: „Îmi place cum am jucat tot meciul”

Jucătorii U-BT au fost convocați pentru a-și reprezenta echipele naționale

U-BT Cluj-Napoca a ajuns în finala Cupei României. Cine este adversara pentru trofeu

abonare newsletter