Sport

Universitatea Cluj joacă meciul cu numărul 97 împotriva lui Dinamo în Superliga, pe Cluj Arena

Universitatea Cluj joacă meciul cu numărul 97 împotriva lui Dinamo în Superliga, pe Cluj Arena, în etapa a 8-a din play-off.

Universitatea Cluj joacă meciul cu numărul 97 împotriva lui Dinamo în Superliga, pe Cluj Arena. Sursă foto: Facebook/Universitatea Cluj Universitatea Cluj joacă meciul cu numărul 97 împotriva lui Dinamo în Superliga, pe Cluj Arena. Sursă foto: Facebook/Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj și Dinamo București se vor afla față în față pentru a 97-a oară în Superligă, cu ocazia meciului din penultima rundă a playout-ului, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Cluj-Arena, în etapa a 8-a din play-out. 

Atât Universitatea Cluj, cât și Dinamo au întâmpinat perioade dificile în play-out. Dacă clujenii a adunat opt puncte din 21 posibile în această parte a campionatului, Dinamo a bifat șase puncte în cele șapte runde.


CITEȘTE ȘI:
Universitatea Cluj o va primi pe Dinamo București pe Cluj-Arena. Cele două galerii înfrăţite vor „aprinde” stadionul.

De asemenea, înaintea duelului de sâmbătă, de pe Cluj Arena, care va avea loc de la ora 20:00, Universitatea Cluj se află pe locul 10 în Superliga, cu un total de 29 de puncte. În play-out au obținut două victorii, au terminat în două rânduri la egalitate și au suferit trei eșecuri.

În ceea ce o privește pe Dinamo, echipa lui Zeljko Kopic ocupă poziția a 15-a, cu un total de 21 de puncte și un golaveraj de 5-9. În play-out, dinamoniviștii au câștigat un singur meci, au făcut  trei egaluri și au pierdut de trei ori, fiind într-o luptă strânsă pentru evitarea retrogradării directe. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj vrea un nou antrenor. Ovidiu Sabău: „Este adevărat, din păcate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter