Sport

Tinerii sportivi clujeni au obținut premiul cel mare la Cupa României la tenis de masă

Micii sportivi clujeni au obținut rezultate extraordinare la Cupa României Junior III.

Tinerii campioni /FOTO: CSM Cluj Tinerii campioni /FOTO: CSM Cluj

 

 


Sportivii legitimati la clubul CSM Cluj au participat la finalul săptămânii trecute la Cupa Romaniei de tenis de masă, categoriile de vârstă U11 și U13. Competiția a avut loc la Odorheiu Secuiesc.

 


Echipa de sportivi condusă de Septimiu Sipos sâși Vasile Trif care a concurat la Cupa Romaniei U11  a fost formata din Alexandru Pop, Kali Victor, Sucilea Victor si Tudor Nechita. Toti sportivii s-au calificat pe tabloul principal de joc

La Cupa Romaniei U13 (sportivi sub 13 ani) prezenta clujeană a fost masivă, clubul fiind reprezentat de 9 sportivi: Alexandru Trif, Eduard Palici, Stefan Ielciu, Ștefan Taut, Ionuț Borza la care s-au adăugat și cei 4 sportivi menționați mai sus care au participat și la categoria superioară.


Marele câștigător este „copilul minune al tenisului de masă clujean” Alexandru Pop care și-a adjudecat pentru a 3-a dată Cupa Romaniei la U11 (sportivi sub 11 ani) și a ajuns în top 8 în cadrul competiției U13.

Felicitări copiilor care practică acest sport olimpic, de tradiție în Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj va disputa următoarele meciuri de acasă la Mediaș: „Universitatea Cluj e nevoită să se mute de pe propriul stadion”

Galeria „U” Cluj este alături de suporterii FCU Craiova după scandalul de la Sfântu Gheorghe. FRF își dorește ca stadioanele să fie spații civilizate

abonare newsletter