Actualitate

„Turda are primar-manager”, dar nu are drumuri. De mai bine de OPT ANI!

Turda nu are drumuri. Turdenii s-au săturat de noroaie și gropi. Șoferii s-au săturat de Turda. Dar, Turda are „primar-manager”, care mai vrea un mandat!

Cristian Matei, fost director al Companiei de Apă Arieș, fost primar PSD, actual primar PNL își „brănduiește” imaginea ca „manager”. Realitatea din Turda îl contrazice. Foto: cititor www.monitorulcj.ro Cristian Matei, fost director al Companiei de Apă Arieș, fost primar PSD, actual primar PNL își „brănduiește” imaginea ca „manager”. Realitatea din Turda îl contrazice. Foto: cititor www.monitorulcj.ro

 

 


Oricine trece, chiar și ocazional, prin Turda știe că orașul nu are drumuri. Adică, în teorie are, dar sunt atât de găurite și săpate, încât cu greu se mai pot numi drumuri.

 


Sub pretextul diverselor lucrări de întreținere, reparații, amenajări de spații pietonale și introduceri de rețele de apă și canalizare, aproape în fiecare zi din ultimii ani, în Turda s-a săpat o groapă sau un șanț.

Turda  are „primar-manager”, dar nu are drumuri. Turdenii s-au săturat de noroaie și gropi. Șoferii s-au săturat de Turda. 

Nu contează dacă mașinile mai au pe unde trece, nici dacă locuitorii Turzii își rup picioarele, șantierele sunt la ordinea zilei. Nu de azi, nu de ieri, parcă dintotdeauna. 


Pentru traversarea Turzii este recomandat să vă înarmați cu nervi de oțel, sandwich și apă. Foto: cititor www.monitorulcj.ro
 

Actualul „primar-manager” a aruncat la propriu Turda în aer, amânând la nesfârșit lucrări și așteptând campaniile electorale ca să arate că la Turda se lucrează.

La Turda se lucrează. Încet. Prost. Cu maxim dispreț pentru locuitorii orașului și pentru cei aflați în tranzit. Foto: cititor www.monitorulcj.ro
 

În acești OPT ANI, fiecare român care a traversat Turda a contribuit la poluare cu gazele de eșapament, a schimbat bucși și bielete sau și-a tăiat cauciucurile.


Sacrificii pe altarul carierei fostului director al Companiei de Apă Arieș, de OPT ANI „primar-manager”, traseist politic Cristian Matei. 

Cristian Matei, fost director al Companiei de Apă Arieș, fost primar PSD, actual primar PNL își „brănduiește” imaginea ca „manager”. Realitatea din Turda îl contrazice. Foto: cititor www.monitorulcj.ro
 

Și știți ce e și mai greu de înțeles? Cum are tupeul să mai vrea încă un mandat!? De ce?


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alexandra Oană (USR): „Nici vorbă de explozie de verde în Turda. Există cartiere în care Primăria nu a ajuns vreodată cu investiții”

Turda arată ca după bombardament înaintea alegerilor locale

abonare newsletter