Actualitate

Turda arată ca după bombardament înaintea alegerilor locale

Turda arată ca după bombardament, la doar câteva luni înaintea alegerilor locale. Cu zeci de șantiere deschise și neterminate, orașul administrat de Cristian Matei pare desprins dintr-o altă lume.

Turda, orașul-șantier al județului Cluj. Sursă foto: Cititor monitorulcj.ro Turda, orașul-șantier al județului Cluj. Sursă foto: Cititor monitorulcj.ro

 

 


Turda, în preajma alegerilor locale,  s-a transformat într-un oraș unde șantierele au pus stăpânire pe aproape fiecare stradă, iar turdenii au ajuns la capătul răbdărilor. Tot orașul a devenit un mare șantier, iar șansele ca lucrările să fie finalizate în timp sunt egale cu zero, chiar dacă se trâmbițează de la Primărie că totul va fi terminat la momentul potrivit. 

Un cititor monitorulcj.ro ne-a transmis mai multe fotografii cu șantierele din oraș, care arată adevărul gol-goluț: orașul nu mai este primitor cu locuitorii, ei fiind întâmpinați cu cratere în loc de trotuare, drumurile fiind într-o stare deplorabilă, iar peste tot se pot vedea dale de granit. 


Statuia lui Avram Iancu, înconjurată de o „armată” din betoane și nisip. Sursă foto: Cititor monitorulcj.ro. 

Centrul orașului Turda pare să fie o copie ieftină a Clujului, „înconjurată” de betoane, nisip și pietre. Este greu de afirmat când acest haos se va termina, în condițiile în care lucrările de modernizare merg cu încetinitorul, iar gardurile se regăsesc peste tot. 


                    Centrul orașului Turda, între ignoranță și modernizare. Sursă foto: Cititor monitorulcj.ro

 


Dalele de beton „stau cuminți”, la locul lor, până când muncitorii își vor face timp să le folosească. Minuni mereu există, înainte de alegerile locale. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Dorel” în acțiune pe drumurile din Turda. Trafic îngreunat la intrarea în oraș

Ultimele Stiri
abonare newsletter