Politică

Declarații delirante! Liderul AUR, George Simion, în SUA: „Românii îşi vând votul pe 100 $”

Declarații delirante făcute de președintele AUR, George Simion, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump în timpul vizitei sale în America. El a afirmat că românii își vând votul cu 100 de dolari.

Declarații delirante făcute de președintele AUR, George Simion, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump în timpul vizitei sale în America/ Foto: George Simion - Facebook Declarații delirante făcute de președintele AUR, George Simion, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump în timpul vizitei sale în America/ Foto: George Simion - Facebook

 

 


Românii își vând votul cu 100 de dolari, a susținut liderul AUR, George Simion, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump în timpul vizitei sale în America. El a susținut că românii își vând votul cu 100 de dolari, potrivit Presshub care citează Aktual24.ro


„Suntem, că în lumea a treia, în ce privește alegerile pentru primari, pentru că ei chiar cumpără voturi, ei plătesc 100 de dolari pentru fiecare vot (…) Încearcă să folosească împotriva noastră agenți ai statului paralel, presa coruptă, împrăștiind minciuni”, a susținut George Simion.


Aceste declarații nu au fost redate și în înregistrările postate de Simion pe paginile sale de Facebook și YouTube.

Președintele AUR, George Simion, a făcut și alte afirmații aiuritoare în fața jurnaliștilor americani simpatizanți ai lui Donald Trump în cursul vizitei sale în Statele Unite.


„Ați condus mitinguri masive, ați fost arestat de multe ori ba chiar ați fost și la închisoare”, a spus jurnalistă pro-Trump.

Citește continuarea articolului pe Presshub.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține în SUA că ar fi fost arestat și închis în România pentru că „promovează adevărul”.

George Simion critică legea prin care se modifică data alegerilor preşedintelui României

Ultimele Stiri
abonare newsletter