Politică

George Simion critică legea prin care se modifică data alegerilor preşedintelui României

Președintele AUR, George Simion, a criticat în termeni duri proiectul de lege inițiat de UDMR prin care data alegerilor președintelui României este modificată.

George Simion a criticat proiectul de lege propus de UDMR. Sursă foto: Facebook/ George Simion George Simion a criticat proiectul de lege propus de UDMR. Sursă foto: Facebook/ George Simion

 

 


Liderul AUR, George Simion, a criticat proiectul de lege care a trecut de Senat, prin care se propune modificarea datei alegerilor președintelui României. 

"La Senat ieri, pe repede înainte, a trecut o lege care nu vine să ne arate decât că suntem într-un regim dictatorial, suntem într-un regim Iohannis, care îşi face case şi le pregăteşte dinainte, cu banii contribuabililor din subvenţia de partide politice, care, cu mâna UDMR şi tacticile murdare ale lui Marcel Ciolacu, îşi pregăteşte o funcţie la nivel european şi pune UDMR-ul să introducă legi. Trăim în regimul Iohannis cu uneltele numite PSD şi PNL", a afirmat Simion la o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.ro


În context, el a anunţat că AUR va organiza, în cursul acestei zile, la ora 17,30, un protest în faţa "viitoarei reşedinţe a împăratului nostru Klaus Werner Iohannis şi a stăpânului de facto al PSD şi PNL".

La rândul lui, deputatul Dan Tănasă, purtătorul de cuvânt al AUR, a susţinut că UDMR este "un simplu instrument în mâna PSD şi PNL", iar modificarea depusă la proiectul legislativ menţionat facilitează coaliţiei de guvernare aducerea, în septembrie, a datei alegerilor pentru preşedintele României.


"A trecut, pe repede înainte, o modificare legislativă depusă de UDMR, care practic facilitează coaliţiei PSD - PNL schimbarea datei alegerilor, aducerea datei alegerilor pentru preşedintele României în septembrie. O chestiune care să asigure o cât mai mare comoditate pentru primul turist al ţării, pe care PSD şi PNL îl susţin pentru o nou sinecură. UDMR este un simplu instrument în mâna PSD şi PNL, care afirmă că sunt dispuse să facă orice pentru ca această coaliţie de guvernare, coaliţia sărăcirii şi a îndatorării României, să continue şi pentru următorii ani. AUR va face tot ce-i stă în putinţă pentru a împiedica aceste acte cu vădit caracter dictatorial, pe care PSD şi PNL le desfăşoară", a susţinut Tănasă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Deputatul Sorin Moldovan (PNL): „Am impresia că declarațiile lui George Simion sunt făcute după un draft primit de la Ambasada Rusiei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter