Actualitate

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține în SUA că ar fi fost arestat și închis în România pentru că „promovează adevărul”.

Simion a susținut în SUA, în față unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, că a fost arestat „de multe ori” în România, pentru că ar promova adevărul pe care autoritățile l-ar vrea ascuns.

Minciunile lui George Simion/Foto: Presshub.ro Minciunile lui George Simion/Foto: Presshub.ro

 

„Ați condus mitinguri masive, ați fost arestat de multe ori ba chiar ați fost și la închisoare”, a spus o jurnalistă pro-Trump în timpul unui interviu cu Simion. Conform imaginilor, Simion a dat aprobator din cap, potrivit Presshub.ro


Simion a susținut în SUA că a fost arestat

„Eu promovez adevărul. (…) Ne luptăm cu cenzura în România”, a spus liderul AUR.

Într-un alt interviu, George Simion a susținut că el este „cel mai antirus lider politic din România”.


După ce s-a plâns în SUA că „nu mai avem libertate de exprimare” și a prezentat o imagine de coșmar a României, Simion s-a întors la București și a organizat nederanjat de nimeni un miting fără autorizație în față vilei din Aviatorilor despre care Recorder a sugerat că ar urma să devină locuința de protocol a lui Klaus Iohannis.

Liderii AUR s-au aflat săptămâna trecută la Washington, la „cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”. Un fost purtător de cuvânt la Guvernului României a remarcat dublul limbaj al liderilor AUR în legătură cu SUA.


Citește continuarea articolului pe Presshub.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

20 de rătăciți, în frunte cu George Simion, au confundat Clujul cu Ferentariul – VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter