Național

Selly, imaginea Poliției Române, a fost lăsat DIN NOU, fără carnet, pentru viteză

Vloggerul Selly, „imaginea” Poliției Române, a fost prins pe autostrada A1 cu o viteză amețitoare.

Vloggerul Selly a rămas fără carnet din cauza vitezei excesive/Foto: Selly Instagram Vloggerul Selly a rămas fără carnet din cauza vitezei excesive/Foto: Selly Instagram

 

 


Cunoscutul vlogger Selly a rămas pieton pentru o perioadă de 4 luni și a fost amendat, după ce a apăsat pedala accelerației până la peste 230 km/h.

 


„Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la km 35 al sensului de mers către Piteşti, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova”, a transmis Poliţia Română.

CITEȘTE ȘI: 
Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

Bărbatul a fost amendat de 3.300 de lei, iar ca măsură complementară poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.


Vloggerul Selly a confirmat, ulterior, că el este șoferul în cauză.

„Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a scris acesta într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedii pe șoselele din România. Peste 1.540 de morți și circa 3.550 de persoane rănite în accidente rutiere, anul trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter