Național

Trei copii fugiți dintr-un centru de plasament, prinși de jandarmi cu droguri asupra lor

Trei copii instituționalizați, fugiți de la Centrul de Plasament Lipova, dintre care unul având asupra sa substanțe susceptibile a fi droguri de risc, au fost găsiți de în gara municipiului Arad.

Trei copii fugiți dintr-un centru de plasament au fost prinși cu droguri asupra lor/ Foto: tion.ro Trei copii fugiți dintr-un centru de plasament au fost prinși cu droguri asupra lor/ Foto: tion.ro

 

 


Trei copii instituţionalizaţi, fugiţi de la Centrul de Plasament Lipova, între care unul având asupra sa substanţe susceptibile a fi droguri de risc, au fost prinşi în Gara Centrală din Arad de către jandarmii Grupării Mobile Timişoara, potrivit Agerpres.ro

 


Potrivit unui comunicat al jandarmilor, echipajul se afla în patrulare în municipiu Arad, iar în gară a văzut trei copii singuri care s-ar fi comportat suspect.

„Jandarmilor le-a atras atenţia comportamentul suspect al tinerilor, iar în urma identificării, s-a descoperit faptul că aceştia fugiseră din instituţia de protecţie socială. În timpul verificările efectuate conform procedurilor legale, jandarmii au depistat asupra unuia dintre cei trei substanţe susceptibile a fi interzise, materie vegetală de culoare verde-olive depozitată în foi de aluminiu”, se arată în comunicat.


Echipajul jandarmeriei a contactat Centrul de Plasament Lipova, întocmind totodată şi actele de sesizare pentru încălcarea prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Ulterior, dosarul a fost predat poliţiştilor arădeni pentru continuarea cercetărilor, iar copiii au fost preluaţi de reprezentanţii Centrului, un asistent social şi un psiholog.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O șoferiță beată și drogată din Arad s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști

Cadavru deshumat în Arad, la trei ani de la moartea unei femei cu diagnostic COVID-19. „Nici nu ştiu dacă a fost ea în acel sac negru sigilat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter