Național

Tânăr bătut într-un parc din Timișoara. Femeia cu care victima se plimba a fost complicele hoților.

Un tânăr de 23 de ani a fost bătut de alți doi tineri într-un parc din Timișoara. Femeia cu care se plimba victima a fost complicele tâlharilor.

Tânărul se plimba în parc cu o femeie în momentul în care a fost atacat/ Foto: pixabay.com Tânărul se plimba în parc cu o femeie în momentul în care a fost atacat/ Foto: pixabay.com

 

 


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, au reţinut trei persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, potrivit Agerpres.ro

 


Ulterior, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru doi bărbaţi şi arest la domiciliu pentru femeia complice, a anunţat, marţi seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În fapt, în seara de 22 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 23 de ani că, în momentul în care se afla împreună cu o femeie în Parcul „Pădurice” din Timişoara, două persoane cu faţa acoperită l-ar fi lovit în repetate rânduri în zona feţei şi abdomenului, ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, după care agresorii ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.


CITEȘTE ȘI:
Dubla crimă din Timișoara. Principalul suspect a fost prins

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigaţiilor efectuate, pe 29 ianuarie, au identificat doi tineri, de 17 şi 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia de 22 de ani cu care se afla bărbatul în parc a fost complice la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


În urma administrării probatoriului în cauză, cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată. La data de 30 ianuarie, aceştia au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus faţă de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de femeie - măsura arestului la domiciliu. Cei doi tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Trei doctorițe din Ardeal s-au luat la bătaie pentru un medic arătos, dar cu „laptop nașpa”. Ce pedeapsă riscă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter