Actualitate

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Doi băieți din județul Cluj, în vârstă de 15 și 18 ani, au furat peste 4.000 de lei de la alți tineri, în zona locuințelor ANL din Florești.

Jaf cu pumni, cuțite și bâtă de baseball / Foto: depositphotos.com Jaf cu pumni, cuțite și bâtă de baseball / Foto: depositphotos.com

 

 


Pe 29 octombrie, polițiștii din Florești au reținut doi tineri, de 15 și 18 ani, din județul Cluj, cercetați pentru tâlhărie. De asemenea, la momentul comiterii infracțiunii, minorul de 15 ani ar fi condus o mașină pe raza localității Florești.

 


„În fapt, la data de 29 octombrie, în jurul orei 06.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, în zona imobilelor A.N.L., din Florești, de către persoane necunoscute. Au fost demarate activitățile de cercetare, rezultând că tânărul de 18 ani, din comuna Iara, l-ar fi amenințat cu un obiect ascuțit pe un altul, de 18 ani, după care i-ar fi sustras suma de 4.200 de lei. La scurt timp, minorul de 15 ani, din comuna Florești, l-ar fi amenințat cu un obiect contondent, și anume o bâtă de baseball pe un alt tânăr, de 18 ani, pe care l-ar fi agresat fizic cu pumnul în zona feței. Ulterior, i-ar fi sustras 800 de lei. După comiterea infracțiunii, minorul s-a urcat la volanul unei mașini, pe care ar fi condus-o pe raza localității Florești, deși nu deținea permis de conducere”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

În urma investigațiilor, la aproximativ 5 ore de la sesizare, cei doi au fost identificați și conduși de polițiști la sediul unității de poliție, pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, s-a stabilit că cele patru persoane nu se cunoșteau.


Tânărul de 18 ani va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar în continuare se fac cercetări pentru minorul de 15 ani care a luat parte la tâlhărie și care a condus o mașină fără permis. 

„Au fost recuperați peste 4.000 de lei, o parte din aceștia fiind găsiți și ridicați din mașina în cauză, ocazie cu care a fost identificată și bâta de baseball. În baza probatoriului administrat, cei doi bănuiți, de 15 și 18 ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca cel de 18 ani să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Rucsacul unui tânăr găsit mort pe munte a fost furat, deși poate conține „date vitale pentru întregul caz”. Apel Salvamont pentru recuperarea probelor

Băut și fără permis, la volanul unei mașini furate. A fost prins cu focuri de armă

Ultimele Stiri
abonare newsletter