Național

Viscol puternic și vizibilitate apropae ZERO. Circulația pe un sector din Transalpina, închisă: „Șoferii să nu forțeze intrarea. Pot rămâne blocați în zăpadă”. VIDEO

Circulația pe un sector din Transalpina, între Novaci și Rânca, a fost închisă duminică din cauza viscolului puternic. CNAIR îi avertizează pe șoferi că pot rămâne blocați în zăpadă dacă forțează intrarea pe această secțiune de drum.

Un sector din Transalpina, închis circulației / Foto: CNAIR - Facebook Un sector din Transalpina, închis circulației / Foto: CNAIR - Facebook

 

 


Circulaţia pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000) şi Rânca (km 34+800), rămâne în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, spre zero, pentru siguranţa participanţilor la trafic, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumarii sunt mobilizaţi să intervină, imediat ce condiţiile meteorologice vor permite, pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.


„Facem apel la conducătorii auto să nu forţeze intrarea pe acest sector de drum, fiindcă există un risc major să rămână blocaţi în zăpadă şi să îşi pună viaţa în pericol, În plus, astfel de blocaje îngreunează intervenţia utilajelor de deszăpezire după oprirea viscolului, ceea ce duce la întârzierea redeschiderii circulaţiei pe acest sector de drum”, atrag atenţia reprezentanţii companiei de drumuri.

Traficul rutier între Novaci şi Rânca a fost închis în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.


Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau accesând site-ul companiei, dar şi de pe pagina acesteia de Facebook. 

UPDATE: Circulaţia rutieră a fost reluată, duminică după-amiază, începând cu ora 16,00, pe drumul naţional DN 67C (Transalpina), între localităţile Novaci şi Rânca, anunţă Centrul Infotrafic.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pană de curent în Apuseni! Sute de familii, în benză în Ajunul Crăciunului din cauza viscolului.

Clujul a devenit alb de sărbători! Imagini fabuloase cu orașul acoperit cu zăpadă - FOTO din dronă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter