Timp Liber

Clujul a devenit alb de sărbători! Imagini fabuloase cu orașul acoperit cu zăpadă - FOTO din dronă.

După o ninsoare zdravănă, perioada sărbătorilor a devenit mai albă în Cluj-Napoca. În câteva fotografii făcute din dronă orașul arată spectaculos.

Piața Unirii acoperită de o pătură albă de zăpadă / Foto: Sergiu Răzvan - Facebook Piața Unirii acoperită de o pătură albă de zăpadă / Foto: Sergiu Răzvan - Facebook

 

 


Clujeanul Sergiu Răzvan a capturat orașul într-o impostază superbă, cu ajutorul unei drone. După ce a nins, de la înălțime Cluj-Napoca arată fabulos. O pătură albă s-a așternut peste întreg orașul, inclusiv în Parcul Central, unde lacul Chios pare înghețat.

Lacul Chios a înghețat / Foto: Sergiu Răzvan - Facebook

Chiar înainte de Ajunul Crăciunul, Clujul se afla sub o avertizare meteorologică de ninsoare și viscol. Deși avertizarea nu mai este valabilă, în oraș a continuat să ningă și duminică. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în Ajunul Crăciunului vremea este noroasă în Cluj-Napoca, ninge, iar temperatura maximă a zilei va fi de 4 grade Celsius. Temperatura minimă la care se poate ajunge este, însă, -1 grad.


Zăpadă în Parcul Central / Foto: Sergiu Răvan - Facebook

Situația se schimbă totuși în prima zi de Crăciun, când există riscul ca zăpada să se topească. Meteorologii anunță că vremea se încălzește, temperatura maximă a zilei ajungând la 11 grade Celsius, iar minima la 4 grade. Cerul va fi mai mult noros.

 


În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, cerul va fi variabil. Poate chiar soarele va apărea „de după colț”. Temperaturile vor ajunge la maxim 11 grade și vor scădea la minim 5 grade Celsius în această zi.

Zăpadă în Cluj-Napoca / Foto: Sergiu Răzvan - Facebook

Ulterior, în zilele din apropierea Revelionului, ANM anunță temperaturi de maxim 8 grade și ceață.


Imagini cu Clujul Alb

Imagini realizate de fotojurnalistul Paul Gheorgheci:

Alte imagini cu orașul Cluj-Napoca acoperit de zăpadă, realizate de echipa monitorulcj.ro, vedeți mai jos:


 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare de vreme rea la munte în Cluj. Meteorologi: „Vânt puternic, va ninge viscolit”.

Atenție, șoferi! Poliția avertizează că se circulă greu din cauza vremii în județul Cluj și pe A10 Sebeș-Turda: „Adaptați viteza!”

abonare newsletter