Național

Descinderi la prietenii tânărului care a ucis doi tineri în 2 Mai. Mama băiatului ar fi încercat să șantajeze martorii

11 percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti fiind vizaţi adolescenţi proveniţi din familii cu posibilităţi materiale, care au vândut droguri în Capitală, dar şi în staţiunile de pe litoral.

11 percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti fiind vizaţi adolescenţi proveniţi din familii cu posibilităţi materiale, care au vândut droguri în Capitală, dar şi în staţiunile de pe litoral/ Foto: captură ecran video DIICOT 11 percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti fiind vizaţi adolescenţi proveniţi din familii cu posibilităţi materiale, care au vândut droguri în Capitală, dar şi în staţiunile de pe litoral/ Foto: captură ecran video DIICOT

 

 


Ofiţerii antidrog efectuează, joi, 11 percheziţii domiciliare în Bucureşti, în două dosare ce privesc furnizorii de droguri la petreceri private la care participau adolescenţi proveniţi din familii cu importante posibilităţi materiale.

 


„La data de 14 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, efectuează 11 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, în două cauze penale, pentru investigarea unor infracţiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Mama șoferului drogat care a produs tragedia de la 2 Mai a încercat să șantaje martorii

Mama lui Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, este vizată de percheziţiile efectuate joi dimineaţa de DIICOT cu numele de cod „Operaţiunea Hidra”, au declarat surse judiciare pentru agerpres.


Potrivit surselor citate, mama lui Vlad Pascu este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze martori din dosar. Ea urmează să fie adusă la DIICOT pentru audieri.

CITEȘTE ȘI:
Poliția l-a lăsat liber în trafic pe tânărul din 2 Mai cu două ore înainte de accidentul mortal. În mașina sa au fost descoperite droguri, dar poliția nu l-a testat

Celelalte percheziţii vizează tineri din anturajul lui Vlad Pascu, traficanţi de droguri care se aflau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului.


Potrivit anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat. Aceştia ar fi procurat drogurile în diferite modalităţi, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alba, al doilea 2 Mai. Un șofer băut a intrat într-un grup de şase persoane, dintre care trei au murit

Patru șefi ai Poliției Constanța, eliberați din funcție în urma accidentului rutier de la 2 Mai

abonare newsletter