Externe

Un compliment aparent inofensiv a declanșat un scandal monumental într-un cuplu, ducând la o ieșire furioasă și acuzații neașteptate

Totul a început când femeia, pregătită pentru un eveniment, a ales o rochie roșie cu buline și o bentiță cu fundiță asortată.

Totul a început când femeia, pregătită pentru un eveniment, a ales o rochie roșie cu buline și o bentiță cu fundiță asortată/ Foto: pexels Totul a început când femeia, pregătită pentru un eveniment, a ales o rochie roșie cu buline și o bentiță cu fundiță asortată/ Foto: pexels

 

 


Totul a început când femeia, pregătită pentru un eveniment, a ales o rochie roșie cu buline și o bentiță cu fundiță asortată. 

 


Dorind o confirmare a aspectului său, l-a întrebat pe iubitul ei cum arată. Răspunsul lui, inspirat de personajul Disney, a stârnit un val de nemulțumire, scrie Mirror.

„M-ai numit șobolan?”

Bărbatul a spus că iubita sa arată „foarte drăguț, ca Minnie Mouse”, intenționând un compliment ușor și amuzant. Din păcate, ea a interpretat complet greșit comparația, considerând-o o insultă.


„M-ai numit șobolan?”, a reacționat ea furioasă, neînțelegând diferența dintre un șoarece și un șobolan. 

Explicațiile ulterioare ale iubitului nu au reușit să calmeze situația. Femeia a continuat să țipe la el, proferând insulte și acuzații absurde. 


Confuz și șocat, bărbatul a rămas blocat, incapabil să calmeze furtuna declanșată de complimentul său. Furioasă, ea și-a luat poșeta și a plecat, lăsându-l nedumerit și cu sentimentul de vinovăție.

Pe Reddit, unde a povestit incidentul, bărbatul a cerut sfaturi, întrebându-se dacă a greșit cu ceva. Reacțiile utilizatorilor au fost împărțite.


Unii l-au sfătuit să considere incidentul un „steag roșu”, indicând un comportament toxic din partea iubitei sale. Ei l-au îndemnat să se gândească la posibilitatea de a fi evitat o relație dificilă pe termen lung.

Alții au relatat experiențe similare, demonstrând că interpretările greșite ale complimentelor pot duce la conflicte neașteptate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mit spulberat! Cresc ouăle colesterolul?

Instinct de mamă. O pisică din Iași a mers la o clinică veterinară să-și aducă pe lume în siguranţă puii. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter