Externe

Cadavrul unui copil, găsit în Mureș de autoritățile maghiare. Ar putea fi una dintre victimele dispărute după răsturnarea unei bărci cu 12 oameni

Autorităţile din Ungaria au găsit în râul Mureş, în zona localităţii Mako, cadavrul unui copil, care ar putea fi una dintre victimele dispărute după răsturnarea unei bărci cu 12 oameni.

Cadavrul unui copil, găsit în râul Mureș de autoritățile maghiare/Foto: ISU Arad Facebook.com Cadavrul unui copil, găsit în râul Mureș de autoritățile maghiare/Foto: ISU Arad Facebook.com

 

 


Duminică, ISU Timiş a anunţat că a găsit şi identificat trupul unui bărbat, victimă a incidentului din urmă cu o săptămână, care s-a produs în zona Periam Port, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în apele râului Mureş.

 


O echipă de poliţişti din Arad s-a deplasat, luni, în Ungaria, pentru cercetări, după identificarea cadavrului unui copi în regiunea Mako. 

Urmare a schimbului de informaţii şi date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost sesizaţi că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureş, în zona localităţii Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane minore, de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfăşura activităţile specifice pentru identificarea acestuia", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.


O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, în seara zilei de 30 aprilie, în râul Mureş, în judeţul Timiş, un copil a murit şi patru persoane (doi bărbaţi şi doi copii) au fost date dispărute.

Barca nu era înmatriculată, iar cel care o conducea, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă. În 2 mai, la expirarea măsurii reţinerii, bărbatul a fost eliberat.


În urma nefericitului eveniment un copil de 3 ani, din Semlac, a murit. Cei doi bărbaţi daţi dispăruţi au fost găsiţi în apele râului după câteva zile de căutări, iar în continuare sunt căutaţi doi copii din Nădlac.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

A fost găsit al doilea cadavru pe râul Mureș, în timpul operaţiunilor de căutare a persoanelor care au dispărut după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

Barca răsturnată în Mureș nu era înmatriculată, iar conducătorul era beat și nu avea permis

Ultimele Stiri
abonare newsletter