Educație

Elevii de elită ai Clujului! Peste 500 de tineri din județ, premiați pentru rezultatele la olimpiade, consursuri naționale și internaționale.

Peste 500 de elevi din județul Cluj au fost premiați de Consiliul Județean pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut la olimpiade, concursuri naționale și internaționale.

Elevii din județul Cluj, premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concursuri în anul 2022-2023 / Foto: Consiliul Județean Cluj Elevii din județul Cluj, premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concursuri în anul 2022-2023 / Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj a organizat marți, 28 noiembrie 2023, Gala Performanței Educației Clujene. În cadrul acestui eveniment, au fost premiați elevii și profesorii din județ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale în anul școlar 2022-2023.

Elevi premiați pentru rezultatele deosebite la olimpiade și concursuri  / Foto: Consiliul Județean Cluj

„Susținem excelența în educație, fiind conștienți de efortul și munca depuse de către elevi și profesori în drumul lor spre reușită. Fără a-i uita pe dascălii lor, pot spune cu certitudine că avem tineri de valoare, modele demne de urmat, care au dat dovadă de perseverență și ambiție și datorită cărora județul își consolidează din nou poziția onorantă pe harta performanței școlare. Doresc să transmit tuturor cele mai sincere felicitări și mult succes în activitatea viitoare!”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


CITEȘTE ȘI:
România, pe podium la Olimpiada Internaţională de Astronomie. Un elev din Cluj, medaliat cu bronz

 

Marinela Marc, inspectorul șef al IȘJ Cluj, un elev merituos și Alin Tișe, șeful CJ Cluj / Foto: Facebook - Alin Tișe

În cadrul evenimentului, desfășurat la Auditorium Maximum, au fost acordate recompense financiare și diplome unui număr de 506 elevi care au obținut premii/locuri I, II, III, mențiuni și medalii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. 


Eveniment de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură / Foto: Alin Tișe - Facebook

De asemenea, au fost oferite recompense băneşti şi diplome de excelenţă pentru 246 de profesori care au pregătit elevii merituoși. Suma totală alocată de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu,  pentru premierea tinerilor și a mentorilor lor este de 300.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:
Elevi și studenți din toată țara, premiați la Cluj, la Gala „Descoperă-ți Pasiunea în IT” 2023. Ce aplicații au creat

 


„Un moment important pentru mine: Premierea performanței clujene! 757 persoane dintre care 567 elevi însoțiți de părinți și apropiați și 264 profesori care au luat premii la olimpiadele naționale și internaționale. Sunt mândru de voi!”, a mai transmis șeful CJ Cluj, pe pagina de Facebook.

Șeful CJ Cluj, Alin Tișe, la evenimentul de premiere a elevilor / Foto: Consiliul Județean Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un elev din Cluj cu media 1 primește bursă de MERIT! Peste 150 de elevi din județ, cu medii sub 5, sunt răsplătiți pentru „efoturile” lor

Burse de merit pentru elevii cu medii sub 5. Mircea MICLEA: „Ridicăm la rang național o șmecherie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter