Administrație

Atenție, șoferi! Lucrări pe drumul județean care leagă Luna de Sus de Săvădisla.

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L lucrări de întreținere curentă și periodică.

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L lucrări de întreținere curentă și periodică/ Foto: Consiliul Județean Cluj Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L lucrări de întreținere curentă și periodică/ Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L lucrări de întreținere curentă și periodică. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță.

 


În ansamblu, lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de peste 7 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 9+300 și 16+541.

„Lucrările au rolul de a asigura locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul judeţean 107M Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla, drum care face legătura în mod direct cu drumul naţional DN1, dar și cu drumul județean DJ 107L care oferă noi rute, mult mai scurte, spre Cluj-Napoca, Cheile Turzii sau Turda”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


În această etapă se execută operațiuni constând în întreținerea părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor.

De asemenea, urmează a fi derulate lucrări de plombare a gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, lucrări de întreținere a podurilor și podețelor și de refacere a timpanelor la podețe.


Reamintim, în acest context, faptul că sectorul de drum DJ 107M – Vălișoara – DJ 107L a fost asfaltat, în două etape, în cursul anilor 2021 și în cursul anului trecut.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Soluție ingenioasă în urma modernizării unei străzi din centrul Clujului. Pavaj cu iluzie optică în memoria matematicianului Bolyai János.

„Lovitură” pentru Ministerul Transporturilor. Contractul pentru 62 de trenuri electrice semnat cu PESA va fi anulat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter