Administrație

Studenți din anul I de la FSPAC, în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc: „Sunt unul dintre cele mai importante motoare economice ale orașului nostru”.

Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) au fost în vizită la Primăria Cluj-Napoca.

Studenți din anul I de la FSPAC, în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc Studenți din anul I de la FSPAC, în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

 

 


O sută de studenți din anul I de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) au fost în vizită la Primăria municipiului Cluj-Napoca, a anunțat Emil Boc. 

 


„Astăzi am avut oaspeți de seamă la Primăria Cluj-Napoca, anume studenți din anul I de la FSPAC, Universitatea Babeș-Bolyai. Cei 100 tineri care ne-au vizitat învață la Cluj-Napoca, dar și în filialele facultății din orașe partenere. M-am bucurat să văd că o parte dintre ei îmi sunt studenți în acest an la cursurile pe care le susțin la FSPAC. 

Cu această ocazie, alături de dl viceprimar Dan Tarcea, le-am prezentat viziunea de dezvoltare a orașului nostru, am vorbit despre viața administrativă și provocările din munca noastră la Primărie”, a afirmat edilul. 


 

 


De asemenea, Emil Boc a mai amintit de faptul că studenții sunt unul dintre cele mai importante motoare economice ale orașului Cluj-Napoca, fiind un element central în strategia de dezvoltare a Clujului. 

„Se poate guverna bine de departe, dar se poate administra bine doar de aproape - am parafrazat acest mesaj din Franța secolului XIX în adresa mea pentru a sublinia importanța structurilor locale în actul de guvernare și în democrație, și cât de mult contează ca liderii să fie aproape de comunitate, de problemele și nevoile cetățeanului. 


Studenții sunt, până la urmă, unul dintre cele mai importante motoare economice ale orașului nostru și un element central în strategia de dezvoltare a Clujului. 

I-am îndemnat pe tineri să participe cât de mult pot la viața comunității, să se implice în toate oportunitățile pe care le oferă facultatea și Clujul, să studieze și să se cultive cât de mult pot în această perioadă atât de frumoasă a studenției”, a conchis Emil Boc.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Studenții din Cluj învăță să acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om până la sosirea medicilor.

abonare newsletter