Administrație

UMB a dat startul unei „operațiuni-monstru” pe A3. „Super-macara” cu capacitate de încărcare de 800 de tone, adusă pe Mihăiești-Zimbor - VIDEO

Începe operațiunea „Monstrul” pe Autostrada Transilvania. UMB s-a dotat cu o macara de mare tonaj pentru lucrările la subsecțiunea Mihăiești – Zimbor.

Începe operațiunea „Monstrul” pe Autostrada Transilvania.. Sursa: YouTube Cristian Marius Man Începe operațiunea „Monstrul” pe Autostrada Transilvania.. Sursa: YouTube Cristian Marius Man

 

 


Pasionații de infrastructură au postat imagini noi cu lucrări derulate de grupul lui Dorinel Umbrărescu la Autostrada Transilvania (A3). „Super-macaraua” aparținând UMB (botezată „Monstrul”), ar fi gata de acțiune la km 7 al subsecțiunii 3B1 Mihăiești – Zimbor din Autostrada Transilvania (A3), conform imaginilor, scrie Economica.net.

 


Potrivit pasionaților din domeniu, ar fi vorba, cel mai probabil, despre un utilaj Liebherr LTM 1750-9.1. Potrivit informațiilor de pe site-ul producătorului, o astfel de macara are capacitate maximă de încărcare de 800 de tone.

Comentând pe marginea imaginilor, un pasionat întreabă ce efort trebuie să faci pentru a parca un mastodont precum acesta printre materiale si alte lucruri de prin șantier. „Mie mi se pare fascinant că trebuie să betoneze zona unde vin picioarele macaralei”, îi răspunde autorul imaginilor.


Lucrările pe tronsonul de la Nădășelu la Zimbor au ajuns la un stadiu de 71,20%, conform celor mai recente date publice ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Începe operațiunea „Monstrul” pe Autostrada Transilvania. Sursa: YouTube Cristian Marius Man

Tot grupul UMB lucrează și pe secțiunea Zimbor – Poarta Sălajului din A3, unde gradul de execuție a ajuns la 41,20%.


Pentru ambele contracte, termenul actualizat de finalizare a lucrărilor este anul viitor.

Începe operațiunea „Monstrul” pe Autostrada Transilvania. Sursa: YouTube Cristian Marius Man

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Contractul pentru lotul Chiribiș-Biharia al A3, blocat! Ministrul Transporturilor și constructorul Precon se acuză reciproc pentru tergiversări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter