Administrație

A treia oară e cu noroc. A fost prelungit termenul pentru licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane

Primăria Cluj-Napoca a prelungit pentru a treia oară termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru al doilea tronson al centurii metropolitane.

O nouă prelungire a termenului pentru licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane. FOTO sugestiv: monitorulcj.ro O nouă prelungire a termenului pentru licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane. FOTO sugestiv: monitorulcj.ro

 

 


Termenul limită pentru depunerea ofertelor în cadrul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor la cel de-al doilea tronson al centurii metropolitane a fost prelungit din nou, până la data de 13 noiembrie. Termenul inițial era stabilit pentru data de 25 septembrie, fiind prelungit de încă trei ori, până la data de 31 octombrie, ulterior 7 noiembrie.

 


Este vorba despre contractul de proiectare și execuție  - „Drum TransRegio Feleac TR 35 - Et I Centura Metropol TR 35 și Drumuri de Legătură” Faza I – Centura Metropolitană TR 35 şi Drumuri de legătură, TR35 de la km 14+747 (nod 5 Florești) până la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) și – TR35 de la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) până la 38+418 (Nod 18 -VOCE).

„Termenul la licitația pentru centura metropolitană a fost prelungit până luni, 13 noiembrie 2023, la solicitarea mai multor participanți.
Licitația figurează în stadiul «suspendată» deoarece a fost trimisă spre validare o erată de prelungire a termenului limită de depunere oferte, pentru data de 13.11.2023, ora 15:00. Este o acțiune ce trebuie luată din punct de vedere procedural, având în vedere că termenul de depunere oferte era stabilit pentru 07.11.2023, ora 15:00. Precizăm că am luat această decizie la solicitarea transmisă din partea mai multor operatori economici interesați.
În momentul publicării eratei de prelungire, procedura va figura din nou în stadiul «în desfășurare»”, a transmis Primăria Municipiului Cluj-Napoca.


La sfârșitul lunii iunie, administrația locală atribuia licitația pentru primul tronson al proiectului, ofertantului câștigător – firma Viarom Construct (leader).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Din 2024 se va lucra la centura metropolitană, dar doar pe primul lot. Emil Boc: „La tronsonul 2 trebuie făcute exproprierile”

O nouă prelungire a termenului pentru licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane

abonare newsletter