Administrație

Licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului, prelungită cu două săptămâni

Licitația pentru al doilea tronson al centurii metropolitane a Clujului a fost prelungită cu două săptămâni. Încă nu s-au depus oferte.

Licitație prelungită pentru al doilea tronson al centurii metropolitane / Foto: Facebook - Emil Boc Licitație prelungită pentru al doilea tronson al centurii metropolitane / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Deși termenul inițial era 25 septembrie, licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a fost prelungită cu două săptămâni, conform viceprimarului Dan Tarcea.

 


Încă nu au fost depuse oferte, însă firmele vor avea acum mai mult timp la dispoziție: 

„Acest termen pentru centură a fost prelungit la solicitarea companiilor. Firme interesate sunt, dar încă nu avem nicio ofertă depusă. Este anunțată prelungirea de mai bine de o săptămână și jumătate, astfel încât firmele să aibă suficient timp să studieze documentația și să depună ofertele. Eu sunt optimist și cred că vom avea oferte pentru centura metropolitană a Clujului, pentru că nu sunt motive să nu fie niciun fel de oferte pentru că sumele de acolo sunt actualizare, valoarea proiectului este de 1,1 miliarde de euro. Am luat toate măsurile astfel încât să putem elimina orice fel de risc. Eu sunt optimist și cred că vom avea oferte”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, în cadrul unei emisiuni radio. 


Primăria Cluj-Napoca a deschis, joi, 13 iulie, licitația pentru cel de-al doilea tronson al centurii metropolitane a Clujului. La sfârșitul lunii iunie, administrația locală atribuia licitația pentru primul tronson al proiectului, ofertantului câștigător – firma Viarom Construct (leader).

Proiectare și execuție  - „Drum TransRegio Feleac TR 35- Et I Centura Metropol TR 35 și Drumuri de Leg “ Faza I – Centura Metropol TR 35 şi Drumuri de leg, TR35 de la km 14+747 (nod 5 Florești ) până la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) si – TR35 de la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) până la 38+418 (Nod 18 -VOCE)


Serviciile ce urmează a fi contractate de Primărie vizează lucrări de construcții de tuneluri, de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport, precum și lucrări de construcții de poduri. Durata contractului este de 48 de luni.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii ar putea circula pe drumul expres Cluj-Autostrada Transilvania din decembrie 2024. „Tranzitarea municipiului Turda va deveni istorie”

Sute de radare fixe și mobile, montate pe drumurile din țară din 2024. Șoferii agresivi, în vizor

Ultimele Stiri
abonare newsletter