Administrație

Ce se mai aude de Aquapark-ul din Grigorescu? Viceprimar: „Se lucrează intens la proiect”

Viceprimarul Dan Tarcea a susținut că se lucrează „intens” la proiectul Aquapark-ului din Grigorescu, care este mult așteptat de clujeni.

Viceprimarul Dan Tarcea spune că se „lucrează intens” la proiectul Aquapark-ului din Grigorescu / Foto: pixabay.com Viceprimarul Dan Tarcea spune că se „lucrează intens” la proiectul Aquapark-ului din Grigorescu / Foto: pixabay.com

 

 


Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, în cadrul unei emisiuni radio, despre stadiul proiectului Aquapark-ului care urmează să se construiască în Grigorescu.

 


El a susținut că în luna septembrie atât studiul de fezabilitate, cât și PUZ-ul, ar trebui să fie predate: „Se lucrează și la studiul de fezabilitate și la PUZ, astfel încât în luna septembrie să poată să fie predate și să putem merge mai departe cu acest proiect. Este vorba despre o suprafață de peste 5 hectare de teren pe care am identificat-o în zona Sun-ului, unde putem să construim un Aquapark, sigur după discuțiile pe care le-am avut în zona Parcului Est și până la urmă cred că a fost o decizie corectă să mutăm Aquapark-ul de acolo din zonă și să avem cel mai mare parc cu o biodiversitate excelentă pentru Cluj. Aș putea spune aproape chiar unic în Europa. Cred că va fi un model de bune practici, iar pentru Aquapark se lucrează intens. Am avut mai multe întâlniri cu firma care a câștigat licitația astfel încât să ne putem încadra în termen”, a spus viceprimarul Dan Tarcea. 

CITEȘTE ȘI:
Aquapark sau centru olimpic sportiv în Sălicea? „În zonă sunt presiuni imobiliare foarte mari”
Aquapark în Grigorescu. Studiul de fezabilitate va ajunge în Consiliul Local în septembrie

 


Pentru construirea unui aquapark, investiția s-ar ridica la peste 40 de milioane de euro, urmând a fi făcută printr-un parteneriat public-privat.

În lipsa unor facilități de tip aquapark, mulți clujeni își petrec mai ales zilele de weekend călduroase la parcurile tematice din județele învecinate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Căldura e mare! Șase stațiuni aproape de Cluj unde poți merge la scăldat și la plajă

Ca pe litoral, pe malul Someșului! Clujenii se vor putea bucura de o plajă amenajată în Grigorescu. Boc: „Vom aduce nisip”

abonare newsletter