Administrație

Un nou proiect a fost demarat pe strada Avram Iancu din Florești. Pivariu: „Vor începe lucrările la sistemul de iluminat public”

Încă un proiect de infrastructură aflat în derulare, a fost demarat la sfârșitul săptămânii trecute, a anunțat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Încă un proiect de infrastructură aflat în derulare, a fost demarat la sfârșitul săptămânii trecute/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Încă un proiect de infrastructură aflat în derulare, a fost demarat la sfârșitul săptămânii trecute/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Potrivit lui Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, noul proiect de infrastructură aflat în desfășurare a fost demarat la sfârșitul săptămânii trecute. 

 


Așadar, pe strada Avram Iancu, în zona nr. 408, a fost finalizată până acum rețeaua de colectare a apelor pluviale pe o lungime de aproape 170 metri liniari și au fost montate primele șase cămine.

„Încă un proiect de infrastructură aflat în derulare, demarat la sfârșitul săptămânii trecute.
Pe str. Avram Iancu, în zona nr. 408, a fost finalizată până astăzi rețeaua de colectare a apelor pluviale pe o lungime de aproape 170 metri liniari și au fost montate primele șase cămine. Proiectul de modernizare a străzii va include și extinderea rețelelor de utilități publice, apă canalizare menajeră și iluminatul public.
Săptămâna viitoare se va trece la decopertarea în totalitate a primului tronson, vor începe lucrările la sistemul de iluminat public, respectiv montare borduri. Simultan se lucrează și pe tronsonul de aproximativ 330 de metri liniari până la ieșirea în DN 1, la înființarea noii rețele pluviale, cu montarea primelor zece guri de scurgere și refacerea întregului sistem rutier cu balast stabilizat. Pe acest segment se va lucra zilele viitoare la decopertarea întregii suprafețe pavate și pregătirea pentru asfaltare.
Din Proiectul de Modernizare prin asfaltare și Extindere rețele de utilități publice mai fac parte străzile Narciselor, Carpați, Florilor, Urușagului, Teilor și Vălean Mărginean”, a declarat Bogdan Pivariu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Licitații în pregătire pentru execuția lucrărilor la Spitalul Regional Cluj. Pivariu: „Realizarea proiectului va genera peste 3.000 de locuri de muncă în Florești”

Sute de camioane vor trece zilnic prin Florești când încep lucrările la Spitalul Regional. Pivariu: „E costul pe care trebuie să-l plătim”

Ultimele Stiri
abonare newsletter