Administrație

Primăria anunță „cu jumătate de gură” începerea lucrărilor la Parcul Primăverii: „Proiectul pentru această zonă verde este în stadiile incipiente”

Proiectul de modernizare a Parcului Primăverii, din cartierul Mănăștur, a primit undă verde. La începutul lui noiembrie 2022 a fost dat ordinul de începere pentru proiectarea lucrărilor. Însă, realizarea efectivă a acestui proiect verde este abia la început, anunță reprezentanții autorităților locale.

Sănătate

Se schimbă sistemul medical din temelii? Alin Tișe: „60% dintre pacienți nu sunt clujeni și doar Clujul dă bani pentru modernizarea spitalelor”

Clujul s-a săturat să investească în modernizarea spitatelor și dotarea secțiilor și să beneficieze românii din alte județe, lasă să se înțeleagă președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. El propune ca toți banii decontați de casele de asigurări să se întoarcă la Cluj, locul în care pacientul a beneficiat de servicii medicale.


Educație

Cum s-a amenajat o școală a viitorului în Cluj Napoca, în doar 3 luni? (P)

Cel mai complex proiect educațional de reamenajare totală a unei școli a fost finalizat în timp record. 4000 de metri pătrați au fost reamenajați în 60 de zile lucrătoare. Între 60 și 120 persoane au lucrat zilnic la acest proiect și 670 de copii se bucură de această școală, cu adevărat una a viitorului.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners