Actualitate

Tânăr clujean, prins cu peste 100 km/h pe Drumul Sfântul Ioan! Zona respectivă a devenit pistă de raliu pentru tinerii șoferi

Un tânăr din Apahida a rămas fără permis după ce a fost prins cu peste 100 km/h pe Drumul Sfântu Ioan.

 

 


Drumul Sfântu Ioan a devenit o veritabilă pistă de raliu pentru tinerii șoferi clujeni și nu este de mirare că în zonă se produc accidente grave în ultima perioadă. Un puști de 21 de ani a fost prins cu 102 km/h pe strada Drumul Sfântu Ioan, deși viteza maximă admisă în zona respectivă este de 50 km/h.

„Polițiștii Biroului Rutieri au depistat un conducător auto de 21 de ani, din comuna Apahida, în timp ce rula cu o viteză de 102 km/h, pe strada Drumul Sfântul Ioan, într-o zona în care limita admisă este de 50 de Km/h. Acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravențională în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 zile. ”, a transmis IPJ Cluj.


La finalu lunii precedente, un tânăr de 18 ani din Săvădisla a ajuns în stare gravă la spital după ce pierdut controlul mașinii pe Drumul Sfântu Ioan. În urma accidentului, alte două persoane au fost atunci transportate la spital.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter