Actualitate

HOROSCOP 26 septembrie 2020- Balanțele vor avea parte de o escapadă în natură

Vărsătorii își vor contura planurile de viitor, iar Gemenii au probleme în familie. Scorpionii vor avea parte de o întâlnire care îi va pune pe gânduri.

horoscop-26-septembrie-2020-balantele-vor-avea-parte-de-o-escapada-in-natura- horoscop-26-septembrie-2020-balantele-vor-avea-parte-de-o-escapada-in-natura-

 

 


Ziua de 27 septembrie nu este un chiar ușoară pentru unele zodii, însă până la urmă toate vor găsi drumul spre un final de weekend plăcut. Ce se întâmplă cu zodiile în această zi? Capricornii vor avea parte de o seara romantică, dar Peștii sunt irascibili și au tendința de a se răzbuna pe cei dragi.

 


Berbec

Astăzi nu este ziua te cea bună, nu ești în cea mai bună formă a ta iar aces lucru îl vei observa de la primele ore ale dimineții. A fost o săptămână destul de grea pentru tine. Cu toate că ai așteptat weekend ul cu nerăbdare, nu cred că vei avea energia necesară pentru a-ți desfășura planurile. Poate ar fi bine ca acest weekend să îl rezervi doar pentru tine și să te odihnești. Meriți asta!

Taur

Ziua ta începe chiar foarte bine! Ești pus pe fapte foarte mari și ești gata să ieși din zona ta de comfort. Ai așteptat o săptămână întreagă pentru a ieși în oraș și pentr a scăpa de tot stresul de la muncă. Prin urmare, ziua de 27 septembrie vine la pachet cu multe surprize  plăcute. Ar fi bine să te bucuri de acest weekend.


Gemeni

O veste proastă se pare că îți dă toate planurile peste cap, dar știi că familia ta îți este alături și vei trece cu ușurință peste cele auzite. O persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău, iar tu pentru că ești o persona sufletistă îi vei sari în ajutor. Planurile tale mai pot aștepta încă o săptămână, acum este timpul să fii empatic și să oferi ajutor.

Rac

Ai muncit din greu toată săptămâna, dar încă nu te simți pregătit de o ieșire. Simți că mai trebuie să lucrezi la anumite proiecte pentru a le duce la cea mai bună versiune, ei bine să știi că ai să reușești! Noul proiect la care lucrezi îți va aduce multe beneficii, poate chiar și o mărire de salariu. Weekend-ul acesta vei lucre mai mult cu tine, vei lăsa la o parte ieșirile în oraș cu prietenii.


Leu

În ultima perioadă ți-ai adus aminte de cineva drag din trecutul tău. Acest lucru te neliniștește și nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut. Ar fi cazul să pui mâna pe telefon și să suni pentru a scăpa de această povară. Trebuie să te gândești bine dacă chiar vrei să te întroci la persoana respectivă. În aceste momente ai nevoie să scoți la iveală atitudinea ta adevărată de LEU.

Fecioară

Te focusezi prea mult pe viața profesională și riști să îi priezi pe cei dragi ție, din cauză că nu le oferi atenția de care au nevoie. Ar fi bine ca acest weekend să mergi undeva cu familia/iubita pentru a arăta că nu ai uitat de ei, ci pur și simplu este o perioadă mai aglomerată la muncă. Comunicarea este cheia.


Balanță

În acest weekend ți-ai dorit o escapade alături de prietenii tăi cei mai buni, însă aceste planuri nu se vor finaliza. Dar se ivește o ofertă mult mai bună! Partenerul/ partenera de viață îți propune o excursie undeva în natură pentru a vă deconecta de la tot ceea ce înseamnă oraș. Acceptă acestă ofertă și te vei simți mult mai bine după!

Scorpion

Astăzi vei avea parte de o întâlnire cu un vechi prieten care va veni cu o energie bună la pachet. Discuția va degenera printer amintiri, iar la final o mărturisire de a persoanei respective te va pune pe gânduri. Cel mai bine ar fi să îți acorzi un timp mai lung de gândire până a ajunge în punctul de a lua o decizie.

Săgetător

Astăzi nu este ziua ta plină de energie. Deși este weekend, tu prefer să stai în pat, să citești acea carte care tot zici că vrei să o citești, sau să te apuci de acel serial de care vorbește toată lumea. Pentru tine, această zi va fi una de relaxare. Ești secat de energie, iar somnul ți se pare cel mai bun remediu pentru tine de a-ți reîncărca bateriile.

Capricorn

Ziua de sâmbătă vine cu noi provocări în relația de cuplu. Te simți foarte bine și simți nevoia să îți exteriorizezi toate aceste sentimente față de persoana iubită. Seara vei avea parte de o cină romantică care va fi conturată de conversațiile lungi și pătrunzătoare pe care le va deschide partenerul de viață.

Vărsător

Se anunță un eveniment important în viața ta, pentru care te pregătești de ceva timp. Ei bine astăzi este ziua în care toate eforturile tale par să prindă contur și să meargă spre direcția dorită de tine. Totul va ieși perfect, în detaliu exact cum îți place ție. Așadar poate la final de zi vei decide să mai renunți la stress și să te bucuri de o carte sau un film bun înainte să te pui la somn.

Pești

Ziua nu începe foarte bine. De dimineață te simți irascibil/ă și nimic nu te mulțumește. Deși te afli lângă persoanele iubite, ești foarte agitat și se pare că nu îți găsești locul. Retrage-te puțin și încearcă să îți pui toate gândurile în ordine. Nu uita, familia vrea doar ce este bine pentru tine, poate nu ar strica o mică conversație cu un membru al familiei.

 

CITEȘTE ȘI:

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

abonare newsletter